(Lead) Mechanical Engineer
LMH Engineering
Amersfoort, NL
6 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Wat ga je doen als (Lead) Mechanical Engineer?

Wanneer jij deze functie als Lead Engineer aanpakt komen klantvraagstukken en volledige (engineerings)projecten tegenwoordig op jouw bordje.

Dit houdt in dat jij direct met de klant in contact staat, je zorg draagt voor het maken en controleren van ontwerpen binnen de industrie, maar ook het meedenken in de creatieve oplossingen voor het bedrijf.

Daarnaast zie jij erop toe dat de doorlooptijd van het project gehaald wordt en dat de klant tevreden is. Jij moet dus echt iemand zijn die zowel mechanische, als leidinggevende capaciteiten bezit.

De junior tekenaars willen graag weten wat zij moeten doen om bij te dragen, alsmede de productie-afdeling! Met jouw helikopterview kun jij ze het haarfijn vertellen.

Omdat het een kleiner (familie) bedrijf betreft, ben jij nog wel dagelijks betrokken bij de ontwikkeling en teken je zelf ook oplossingen uit.

Dit is dus wel degelijk een "engineers" job!

Wat wordt jou geboden?

 • Zeer goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (€3800 - €5600 bruto per
 • De mogelijkheid zeer zelfstandig te werken / een kleine afdeling te leiden
 • Een zeer dynamische en dagelijks uitdagende werkomgeving
 • Lease auto incl. voor privegebruik
 • Mogelijkheid door te groeien naar projectmanagement / directie (10 year plan)
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Een HBO- diploma in werktuigbouwkunde (of aanverwant)
 • Kundig met tekeningen (in 3D / 2D) - het kunnen maken van een ontwerp
 • Gewend aan een MKB omgeving
 • Hands-on en aanpakkers mentaliteit die past bij een bedrijf dat Turn-Key oplossingen
 • Waar ga je werken?

  De core business van de organisatie bestaat uit het ontwikkelen en maken van klantspecifieke, turn-key machines. Dit is een uitdagende wereld, waarin de binding met een (potentiele)klant en de juistheid van jouw oplossing enorm belangrijk zijn.

  Het gaat om langdurige projecten. De geboden oplossingen kosten vaker 100-duizenden euro's en bedrijven komen wanneer je het goed doet, graag bij jou terug! Dus ondanks hun groei en internationale uitbreiding heerst er nog steeds een familiecultuur en blijven ze een platte organisatie die samen blijft strijden voor dat ene doel - iedereen van hun machine(s)

  voorizen! Dit betekent dat werknemers worden aangenomen met een lange termijnplan, dat er interne- en externe opleidind mogelijk is en dat mensen hier lang blijven.

  Het is gezellig, maar er word ook keihard gewerkt. Durf jij de uitdaging aan?

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Tessa opnemen via (020) 757 0000 of tessa.

  beijlevelt lmhengineering.com

  Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  Arbeidsvoorwaarden

  US$51000 - US$71000 per jaar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier