Declarant
Tempo-Team
OIRSCHOT, Noord Brabant, NL
12 uur geleden
source : Monsterboard

Locatie OIRSCHOT Functieomschrijving Wil jij werken binnen een internationale organisatie op een nieuwe locatie in Oirschot?

Vind jij het interessant om je verder te verdiepen in Brexit? Lees dan snel verder! DPD is één van de grootste logistieke dienstverleners in Europa met ruim 800 depots in bijna 30 landen door heel Europa.

In het sorteercentrum in Oirschot staat een geavanceerd sorteersysteem van 900 meter waardoor er pakketten per uur kunnen worden verwerkt.

Wat ga je doen? Als medewerker douane verzorg je alle interne en externe douane gerelateerde activiteiten conform wet- en regelgeving, vastgestelde procedures, werkafspraken en het beleid van DPD.

Jij zorgt ervoor dat alle voorkomende douanedocumenten volledig en correct zijn ingevuld en dat alle douaneprocessen soepel en zonder vertraging verlopen.

 • Denk hierbij aan : - Controleren van douaneaangiftes; - voorbereiden van douanecontroles; - signaleren en afhandelen van bijzonderheden en knelpunten;
 • onderhouden van contact met douanes; - relatiebeheer met douane; - alle bijbehorende administratieve werkzaamheden. Alle werkzaamheden die horen bij de rol van medewerker douane zijn gekoppeld aan de operationele activiteiten in het sorteercentrum.
 • De afdeling douane ligt dan dichtbij het proces op de werkvloer. Wie ben jij? - Je hebt beschikt over mbo+ of hbo werk- en denkniveau;
 • je hebt ervaring op het gebied van douane of bent leergierig om hier een opleidingstraject voor te volgen; - je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • je bent minimaal 4 en bij voorkeur 5 dagen per week beschikbaar; - je vindt het leuk om in dynamische functie aan te slag te gaan.
 • Belangrijk om te weten, de werktijden van deze functie zijn tijdens kantooruren echt wordt er 1 keer per maand verwacht dat je een week de nachtdienst draait.

 • Hiervoor wordt een roulatiesysteem aangehouden. Wat biedt DPD jou als medewerker douane? - Een opleidingstraject gericht op alle wet- en regelgeving rondom Brexit en douane;
 • een uitdagende functie waarbij pionieren centraal staat; - een salaris tussen €2000 euro €2500 afhankelijk van kennis en werkervaring;
 • reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis van € 0,19 per km; - interessante toeslagen vanaf 20 : 00 uur van 30% en vanaf 00 : 00 uur van 45% op elk uur;
 • een informele werksfeer waarbij open en eerlijke communicatie centraal staat; - doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een contract bij DPD.
 • Spreekt deze vacature van medewerker douane jou aan? Dan zien wij jouw cv en motivatie graag tegemoet via of neem telefonisch contact op met Ilse Rooijakkers via .

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan.

  Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens.

  Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier