Activiteitenbegeleider
Joof Media
Amsterdam, NL
8 dagen geleden
source : Joof.nl

Werken in de zorg begint bij Zorgwerk. Bij Zorgwerkbepaal je écht zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt in de zorg.Met de handige app heb je op elk moment toegang tot werk bijhonderden opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Het is vanenorm belang dat je zelfverzekerd overkomt en oprechte aandachttoont voor de mensen die je verzorgt. Want mensenwerk is hetbelangrijkste ingrediënt van een goede zorgverlening.

Met jouwkennis, vaardigheden en glimlach kun je een wereld van verschilmaken voor een ieder die jouw hulp nodig heeft. Wanneer je in deGGZ, ziekenhuis, GZ, of een verpleeg-

of verzorgingshuis aan deslag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s. Kiesje daarnaast bijvoorbeeld voor het draaien van diensten in dethuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens eenroute door je eigen regio.

Als Activiteitenbegeleider kan je o.a.aan het werk bij organisaties in Amsterdam op het terrein vanThuiszorg, met afdelingen / teams specifiek gericht op verzorging.

Naast je reguliere Activiteitenbegeleider-werkzaamheden houd je demensen die je verzorgt nauwlettend in de gaten en signaleer jeveranderingen en problemen.

Je rapporteert en overlegt met anderehulpverleners. Werken via Zorgwerk als Activiteitenbegeleider pastbij jou als je ervaring hebt in deze functie, zelfstandig bent,stevig in je schoenen staat en beschikt over een sterk ontwikkeldverantwoordelijkheidsgevoel.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier