Verkoopmedewerker Stylist
Intergamma
Beverwijk, Noord-Holland
1 dag geleden

Voor onze parttime vacature van ervaren verkoopmedewerker / stylist bij de Karwei in Beverwijk zoeken we iemand voor 24 uur per week die de klant proactief aanspreekt, initiatief toont en graag meedenkt met de klant over mogelijke verbeteringen rondom de aankleding of aanpassing van zijn of haar huis.

Het uiteindelijk te bepalen aantal uur per week is in overleg met de bouwmarktmanager.

Als jij graag mensen adviseert rondom verlichting, verf en wand afwerking, gordijnen en raamdecoratie, vloeren en meubelen én ervaring hebt in styling en interieur design, dan willen we met je kennismaken!

Wat zegt een van onze verkoopmedewerker stylisten zelf over haar werk?

Klanten ontvang ik graag voor in de winkel of worden door mijn collega ontvangen. Als ze dan een echte woonvraag hebben, mag ik ze verder helpen.

Door het stellen van de juiste vragen krijg ik een beeld van hun smaak, interieur en woonwensen. Meestal maak ik een kleine schets om zeker te weten dat ik hun vragen goed heb begrepen.

Ik start bij de vloeren, ik geef advies en help de klant bij het maken van hun keuze. Van de vloeren gaan we naar raamdecoratie, waarbij ik rekening houd met de lichtinval.

Zeker als we daarna nog de juiste verf of behang gaan kiezen, wil ik dat dit optimaal tot z’n recht komt. Tenslotte verras ik ze door leuke meubels te laten zien die ik ter plekke even afstyle met wat kussens, vaas en een ornament.

Door alles bij elkaar te zien, geef ik de klant inzicht in het beeld dat zij straks in hun huis kunnen hebben. Ik maak een prijsopgaaf en beantwoord vragen alvorens zij over kunnen gaan tot aankoop van het geheel of een deel.

Na het goed afgesloten te hebben, zet ik alles weer terug in de winkel en ga in gesprek met de volgende klant. Heerlijk om zo van mijn hobby mijn werk te maken en andere mensen blij te maken en te helpen met mijn talent!"

Als ervaren verkoopmedewerker en stylist ben je verantwoordelijk voor :

 • Proactief klanten benaderen en klantgericht een verkoopgesprek voeren, waarbij je jouw technische expertise deelt.
 • Inhoudelijk klanten adviseren over de benodigde artikelen voor hun klussen en zoeken naar verkoopkansen.
 • Als gastheer / gastvrouw zorg je voor de decoratieve overtreffende uitstraling binnen de winkel
 • Zorgt voor professionele uitstraling van de assortimentsgroep(en) in de winkel.
 • Heeft de rol van mentor / coach naar collega’s over een assortimentsgroep waarbij collega's begeleidt en helpt vanuit jouw kennis en ervaring (dus niet als leidinggevende).
 • Is flexibel inzetbaar op andere afdelingen of werkzaamheden indien nodig.
 • We staan te springen om een ervaren stylist zoals jij!

  Werklocatie en ontwikkeling

  Je gaat als verkoopmedewerker stylist aan de slag bij onze Karwei in Beverwijk, locatie Parallelweg 134.

  Bij Karwei kom jij tot bloei, omdat we jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld naar (assistent) Bouwmarktmanager en werkplezier het belangrijkst vinden.

  Daarbij voel jij je thuis onze merkwaarden van persoonlijk’, inspirerend’, decoratief’, aantrekkelijke prijs’ en altijd en overal’ uit te dragen naar onze klanten in de winkel.

  Zo creëren we een prettige werksfeer waarbij collega’s voor elkaar klaar staan en waar de klant naar volle tevredenheid wordt geholpen.

  Je hebt als verkoopmedewerker stylist nodig :

  Enthousiasme om te werken bij de hipste bouwmarkt en woonwinkel van Nederland, en heb je minimaal MBO 3 werk- en denkniveau met ervaring in een interieur design, trendsetter en meubilair gerichte retail omgeving.

  Aantoonbaar creatief, bij voorkeur d.m.v. een portfolio, bent resultaatgericht en hebt ervaring of oprechte interesse in het verkopen en het voeren van een verkoopgesprek in een winkel, waarbij je verkoopkansen benut.

  Goed in het inspireren en opleiden van collega’s en bent in overleg met de bouwmarktmanager flexibel beschikbaar; inzetbaar doordeweeks en op avonden in overleg met de bouwmarktmanager.

  Je krijgt als parttime verkoopmedewerker stylist van ons :

 • Veelzijdige functie voor 24 uur per week, met veel zelfstandigheid als stylist.
 • Bruto maandsalaris rond € 1.850 (o.b.v. 38 uur per week) afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Netto € 50 of € 100 per nieuwe collega die via jou bij ons start.
 • Managementopleiding- en trainingsmogelijkheden via Karwei Academy bij een organisatie die jouw ontwikkeling en werkplezier centraal stelt.
 • Inspirerende en aansprekende trainingen over styling.
 • Kans om je verder te ontwikkelen als assistent manager bij de hipste en inspirerende woonwinkel van Nederland!
 • 20% personeelskorting op aankopen in de Karwei, zodat je zelf ook jouw huis volgens de laatste trends (goedkoop) kunt stylen!
 • Vakantietoeslag van 8% en 24 vakantiedagen, o.b.v. fulltime werkweek.
 • Gezellige werksfeer die bekend staat als no nonsens met een hart’, met behulpzame collega’s.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier