Senior Adviseur Mobiliteit
Arup
Amsterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Sir Ove Arup (1895-1988), de oprichter van ons bedrijf stond bekend als the philosopher engineer’ en was met deze aanpak en technisch talent grensverleggend voor zijn tijd.

Hij nam geen genoegen met conventies, kwam met inventieve oplossingen en wilde een mooiere en duurzame wereld ontwerpen.

Geloof jij net als onze oprichter Ove Arup in 'Shaping a better world'?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Senior Adviseur Mobiliteit

Wat ga je doen

Met ons wereldwijde netwerk van adviseurs en ingenieurs bieden wij een breed scala aan diensten aan klanten in de publieke en private sector.

Als senior adviseur lever je een, binnen en buiten ons team, belangrijke bijdrage aan uiteenlopende vragen en opgaven op het gebied van verkeer en mobiliteit.

Je denkt breder dan je eigen vakgebied en je bent niet bang om de gebaande paden te verlaten. Je hebt ook ervaring met integrale projecten waar je ook als projectleider aan werkt.

Verder krijg je energie van het uitbouwen inzetten van je bestaande netwerk voor het verkrijgen van opdrachten. We zoeken een collega die ons en onze klanten wil inspireren.

Binnen Arup ga je deel uitmaken van het team Mobiliteit in onze business unit Cities, Energy Transition and Transport (CETT) in Amsterdam.

We bedienen met dat team verschillende klanten in Nederland, maar ook in het buitenland op het gebied van duurzame mobiliteit.

Een greep uit onze projecten zijn bijvoorbeeld aan Stelselimplementatie Vrachtwagenheffing voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Wegbeeld en Verkeersanalyse tunnels voor Rijkswaterstaat, Overkapping Ring Antwerpen, een Masterplan Fiets in Ankara, maar ook een wijkanalyse fietsparkeren voor de gemeente Den Haag en een detachering adviseur mobiliteit bij de gemeente Delft.

Als senior adviseur mobiliteit geef je leiding aan projecten binnen deze uiteenlopende mobiliteitsvragen en -opgaven. Het begeleiden en opleiden van junioren in de projecten geeft je energie, en internationale samenwerking in projecten inspireert je.

Verder vind je het leuk om je eigen netwerk uit te bouwen en in te zetten voor het verkrijgen van nieuwe opdrachten, in Nederland maar eventueel ook daarbuiten.

Wie ben jij

Jij kunt je identificeren met onze visie en wil graag in een internationale omgeving meewerken aan de vele, vaak iconische, projecten van Arup.

Om ervoor te zorgen dat Arup topkwaliteit kan blijven leveren zijn wij op zoek naar kandidaten die minimaal aan de volgende criteria voldoen :

 • Afgeronde relevante HBO / WO opleiding (bijv. Transport, Infra & Logistics of Built Environment)
 • Minimaal 8 jaar ervaring als adviseur mobiliteit bij een adviesbureau of gemeente / provincie.
 • Je hebt ervaring het leiding geven aan projecten.
 • Je hebt ervaring met het werken met en voor overheidsinstellingen en je hebt hierin ook een goed netwerk opgebouwd.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse- en Engelse taal.
 • Je haalt energie en motivatie uit het schrijven van de winnende offerte.
 • Je hebt een relevant netwerk met klanten.
 • Je kunt projectmatig werken en je kunt goed bewegen binnen multidisciplinaire teams werken
 • Je bent een team speler, proactief en je ziet jezelf als ambassadeur van Arup.
 • Wat kun je van Arup verwachten

  Je gaat werken bij een van de meest inventieve ingenieurs- en adviesbureaus in de wereld! Arup heeft 16.000 mensen in dienst die vanuit 40 landen wereldwijd aan de meest bijzondere en complexe projecten werken.

  In Nederland staan we, met 250 mensen sterk, vooral bekend om de renovatie van de Van Brienenoordbrug, HAUT : de hoogste hout hybride woontoren in Nederland en het Zuidasdok : een van de meest complexe infrastructuurprojecten van ons land.

 • Wij bieden jou een Arup contract met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekend pensioen en mobilteitsplan (fiets km’s) / NS Business Card (Eerste klasse)
 • Binnen Arup werk je in een internationale omgeving dat jou in staat stelt kennis en ervaring met de hele wereld te delen.
 • Daarnaast is het ook mogelijk om voor korte- of lange termijn te werken in een van onze kantoren in het buitenland.

 • Medewerkers bij Arup komen in aanmerking voor het Global Profit Share-programma. Afhankelijk van de financiële prestaties is er twee keer per jaar een winstuitkering
 • Vanuit Arup zorgen wij ervoor dat jij een ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek gerealiseerd krijgt.
 • Wij hebben onze eigen Arup University met interne en externe trainingen waardoor je altijd in ontwikkeling blijft.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier