Servicemedewerker
Timing Uitzendbureau
Zwolle, Overijssel
10 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Hey avonturier! Meer van Nederland zien en tegelijkertijd geld verdienen? Dat kan!

Voor een promotiebedrijf in Zwolle zijn we op zoek naar een enthousiaste klantadviseur.

Bij deze baan kun je optimaal gebruik maken van je sociale skills. Je adviseert en informeert namelijk klanten door heel Nederland.

Het is dan ook een mooie kans om meer van Nederland te ontdekken.

Een werkdag ziet er als volgt uit : ’s Ochtends na het overleg ga je op pad. Je hebt een lijst met adressen gekregen van mensen die problemen hebben met hun internet of tv.

Je pakt de auto of fiets en gaat op pad. De ene klant informeer en adviseer je, en de andere klant help je door het oplossen van een probleem met bijvoorbeeld de verbinding.

Nadat je bij alle afspraken bent langsgegaan, keer je terug naar het hotel waar je overnacht. Want om mensen door heel Nederland te kunnen adviseren, is de reisafstand vanuit Zwolle soms best groot.

Daarom slaap je ’s avonds in een hotel vlak bij het project. Deze hotelovernachtingen worden natuurlijk vergoed door het bedrijf waar je werkzaam bent.

De reistijd naar de projecten toe, wordt gezien als werktijd dus dat is makkelijk geld verdienen!

Na het avondeten is er voldoende tijd om gezellig wat te drinken met je collega’s of om bijvoorbeeld te gaan sporten. Na deze dag vol met interessante gesprekken ga je voldaan naar je eigen hotelkamer en zet je je wekker voor de volgende werkdag.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier