onderbouw - De Odyssee
Nederland Onderwijs Vacature
Amsterdam, NL
2 dagen geleden
source : Nederland Vacature

Taken en verantwoordelijkheden

Bedrijfsprofiel

Op de Odyssee beginnen kinderen aan een spannende en uitdagende ontdekkingstocht. Een tocht van opgroeien en leren, die misschien wel hun hele leven doorgaat.

Onze naam komt van De Odyssee, één van de oudste verhalen over een ontdekkingsreis. De Griekse held Odysseus beleefde spannende avonturen.

Door hoogte- en dieptepunten heen kwam hij uiteindelijk veilig weer thuis.

Zo gaat het ook op school. Want opgroeien en leren, dat is ontdekken, ervaren, bergen beklimmen, vlaggen plaatsen én af en toe lui op het strand liggen.

Ons ontwikkelingsgericht onderwijs stimuleert kinderen om de beste reisroute uit te stippelen.

Voor onze onderbouw zijn we op zoek naar een leerkracht. Eerst 1 dag per week op vrijdag, dit is een bestaande kleutergroep.

Kan je op een andere dag dan kunnen we kijken of dit mogelijk is. Deze dag vullen we graag zo snel mogelijk in. In maart start onze instroomgroep, naast de collega die dit 4 dagen per week gaat doen zoeken wij nog een collega voor de 5e dag, de voorkeur gaat hier uit naar de woensdag.

Een baan die je kunt combineren met studeren, of andere werkzaamheden. Lijkt dit je wat? Neem dan snel contact met ons op.

Voor meer informatie over de school verwijs ik naar de website. Ben je zij instromer en heb je de crash course gedaan? Ga je in februari starten met de PABO?

Dan gaan we graag met je in gesprek.

Profiel kandidaat

Mits er sprake is van een afgrond assessment en al helemaal duidelijk is dat toelating tot de PABO geen probleem is.

more information

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?

Solliciteer direct via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld .

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier