Productiemedewerker
Recruitnow
Zwolle, Nederland
7 dagen geleden

Net terug van vakantie? Toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je daarbij wel urengarantie en zekerheid in je werk? En lijkt het je hartstikke gaaf om aan de slag te gaan in de 2 of 3 ploegen en daarbij dus een mooie ploegentoeslag te ontvangen over al jouw gewerkte uren?

Dan is SUEZ Zwolle op zoek naar jou!Wat bieden wij jou?

 • Een startsalaris van €10,18 in het uur, excl. ADV
 • Een functie in 2 ploegendienst (06.00-14.45uur en 14.45-23.30uur) of een functie in de 3 ploegendienst (8 : 00-16 : 00, 16 : 00-00 : 00, 00 : 00-8 : 00);
 • Ploegentoeslagen van 8,75% in de 2 ploegen en 13,75% in de 3 ploegen;
 • Een baan waar jij gegarandeerd fulltime werkt!Wat ga je doen?Alle materialen die nodig zijn bij Scania om de trucks te bouwen zitten verpakt in boxen.
 • Als de boxen leeg zijn komen ze bij jou terecht. Jij bent verantwoordelijk voor het leeghalen van de boxen. Het beschermingsmateriaal wat erin zit haal je eruit en sorteer je netjes.

  Daarna ga je de box demonteren en kan de box weer opnieuw gebruikt worden door de leverancier. Mocht je in het bezit zijn van een heftruckcertificaat, dan kunnen je taken uitgebreid worden met het aan-

  en afvoeren van de boxen.Wie ben jij?

 • Jij bent minimaal 18 jaar
 • Jij beschikt over eigen vervoer
 • Woonachtig in de regio Zwolle of bereid om te reizenWerken bij SUEZSUEZ is verantwoordelijk voor het verwerken van het afval op het terrein van Scania.
 • Je kunt hierbij denken aan het werken in een milieustraat, maar voornamelijk ook het leeghalen van kisten en afbreken van pallets.

  De afdeling palletafbraak is de plek waar jij aan de slag kunt gaan. Heb je vragen over de vacature? Je kan ons bereiken op 0384257034 of mailen op cwu.

  no nl.randstad.com. Stappen na je sollicitatieWij bellen jou, jij kiest de dienst die bij jou past en gaat op rondleiding bij het bedrijf.

  Zie je het zitten? Een aantal werkdagen na je sollicitatie ben je aan het werk!Spreekt de vacature als productiemedewerker bij SUEZ je aan en kan je niet wachten om hier aan de slag te gaan?

  Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier