Verladingsoperator
Shell
Moerdijk, Netherlands
3 dagen geleden

Wanneer je werkt voor Shell Moerdijk, is wat je doet voelbaar over de hele wereld. Jij scherpt jouw vakmanschap aan temidden van de meest ervaren mensen uit de bedrijfstak en bent heel actief betrokken bij innovaties die het leven van mensen de komende jaren positief zullen beїnvloeden.

Voor deze dynamische locatie zijn wij op zoek naar zowel startende als ervaren energieke Verladingsoperators m / v .

Wat ga je doen?

Als Verladingsoperator zorg je ervoor dat het productieproces draaiende wordt gehouden. Bij storingen werk je nauw samen met de technische dienst.

Je werkt volgens een 2-2-2 volcontinurooster Een ploeg wordt geleid door een production team lead en bestaat verder uit verladingsoperators van verschlende functieniveaus, die verantwoordelijk zijn voor één of meerdere processen.

In deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel voor persoonlijke-

en procesveiligheid met aandacht voor de positie van het bedrijf in de samenleving.

Na een inwerkperiode en trainingstraject word je verantwoordelijk voor alle voorkomende operationele werkzaamheden binnen de afdeling Moerdijk Filling & Dispach (MFD).

Dit doe je uiteraard op een veilige, milieubewuste en zo efficient mogelijke wijze conform de richtlijnen die daaraan gesteld worden.

Naast de eerder genoemde werkzaamheden zorg je voor een duidelijk verslaggeving tijdens en bij beёindiging van de wacht en voor een goede overdracht van verantwoordelijkheden.

Je ziet er op toe dat personeel van uitvoerende diensten conform de op de werkvergunning gestelde condities werken en je neemt zonodig corrigerende maatregelen.

Je neemt gastesten, schrijft werkontledingen en voert brandweertaken uit.

Jouw contacten in deze functie zijn met de technische dienst, rederijen, contractors en de operationele afdelingen van de productie eenheden.

Je voert je werkzaamheden zowel zelfstandig als in teamverband uit.

Verladingoperators van MFD maken deel uit van de Bedrijfsbrandweer. Indien nodig bieden wij jou hiervoor aanvullende opleidingen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier