Milieukundig begeleider
Eminent
Beverwijk, NL
1 minuut geleden
source : Bouwvacatures

Als milieukundig begeleider ben je verantwoordelijk voor het buitenwerk’ in het milieutechnische vak op het gebied van (water)bodemsanering.

Dat wil zeggen milieukundige begeleiding van diverse en complexe bodemsaneringen en bodemonderzoeken. Je doet dit volgens de daarvoor geldende normen en protocollen.

In nauwe samenwerking met de milieukundige adviseurs draag je op deze manier bij aan kwalitatief hoogwaardige adviezen. Nauwkeurig werken is iets waar jij voor staat.

Belangrijk is dat je de werkzaamheden zowel zelfstandig als in teamverband verricht. Het nakomen van afspraken en het communiceren met je directe collega’s is daarbij voor jou vanzelfsprekend.

Het streven van deze organisatie is om zoveel mogelijk regionaal te werken.

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel eminentgroep.nl

Functieeisen

Herken jij je in de volgende zaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • heb je minimaal twee jaar ervaring met de uitvoering van (in situ / water) bodemsanering en / of nazorg en ben je gecertificeerd voor de BRL6000;
 • Als milieukundig begeleider ben je werkzaam op projectlocaties door het hele land. Mobiliteit, flexibiliteit en een goede planning zijn dan ook essentieel
 • Je bent initiatiefrijk en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Bedrijfsomschrijving

  Als jij voor onze opdrachtgever aan de slag gaat kom je te werken voor een middelgroot ingenieursbureau. Met ca. 200 werknemers verspreid over 8 vestigingen in heel Nederland is de betrokkenheid met zowel opdrachtgevers als werknemers groot.

  Voor haar opdrachtgevers realiseren zij de plannen op het gebied van milieu, infrastructuur, arbo & veiligheid, gebouwen of openbare ruimten.

  Een echte allround speler dus!

  Er heerst een open bedrijfscultuur die letterlijk en figuurlijk wordt toegepast. Afdelingen zijn niet van elkaar afgeschermd en waar nodig ondersteunen de verschillende afdelingen elkaar.

  De omvang van dit ingenieursbureau zorgt ervoor dat je echt je eigen plek hebt binnen de organisatie, maar dat er tegelijkertijd genoeg gelegenheid is om je te ontwikkelen.

  Wil je groeien op je eigen vakgebied, of wil je een zijstap maken naar een andere divisie, dan worden de mogelijkheden en eventuele opleidingen samen met jou in kaart gebracht.

  De medewerker staat centraal binnen de organisatie, de lijnen zijn kort en er is een platte structuur. Kernwaarden zijn vrijheid en verantwoordelijkheid.

  Medewerkers hebben zelf direct invloed op hun werkzaamheden en werkomstandigheden. Zie jij het zitten om jouw bijdrage te leveren aan deze groeiende en vooruitstrevende organisatie? Reageer dan direct!

  Arbeidsvoorwaarden

  Wat kunnen wij jou bieden?

 • Marktconform salaris
 • Je krijgt via Eminent een jaarcontract en aansluitend een vast contract bij deze opdrachtgever
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden tot het volgen van noodzakelijke cursussen en / of opleiding(en)
 • Persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling
 • Zelfstandige functie (mate van vrijheid)
 • Mogelijkheid tot een auto van de zaak
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier