Buschauffeur Schiphol, unieke droombaan!
R-Recruitment
Noordholland, NL
4 dagen geleden

Standplaats : schiphol

Gevraagd : Buschauffeur Schiphol, boeiende en unieke baan De buschauffeurs zijn verantwoordelijk voor het vervoer van de passagiers rond en op het platform van Luchthaven Schiphol.

Ja u rijdt dus echt met uw bus tussen de vliegtuigen door op het platform. Dit alles onder het motto dat je " Klantvriendelijk " bent voor de gasten van Schiphol de passagiers .

Service en dienstverlening dienen op jouw lijf geschreven te staan. Jouw passagiers zijn klanten welke op vakantie gaan of terug komen, kortom een fantastische doelgroep.

Deze fantastische kans kun je omschrijven als een leuke en afwisselende baan in een uitdagende en boeiende omgeving van de luchtvaartindustrie.

Op basis van uw beschikbaarheid welke u aanlevert zullen de chauffeurs ingepland worden. Dit betreft een urenbasis van zelfs 20 - 40 uur per week.

Daarnaast betreft dit een functie voor zeer lange tijd met uitzicht op een vast contract.

Taken : Chauffeurs zijn als gastheer / buschauffeur verantwoordelijk voor het vervoer van de passagiers van de diverse Luchtvaartmaatschappijen.

Aangeboden : Fantastische en unieke baan met uitstekende toekomstperspectieven.

Kennis : De kandidaten dienen in het bezit te zijn van :

 • een geldig D rijbewijs
 • geldige geneeskundige verklaring
 • digitale chauffeurskaart
 • code 95
 • tevens zul je een training volgen van " gastheerschap " bij de opdrachtgever
 • een 9 daagse opleiding behoort bij deze functie, vanzelfsprekend wordt deze opleiding doorbetaald Daarnaast betreft het een functie welke uitgevoerd wordt op het platform van de luchthaven.
 • Alle kandidaten worden gescreend door de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Vanzelfsprekend is R-Recruitment geautoriseerd deze screeningen uit te voeren.

  Overig : R-Recruitment verzorgt inmiddels al 17 jaar de werving en selectie voor de diverse grote Luchtvaartmaatschappijen.

  Betrouwbaar, flexibel en efficiënt. Dit zijn de kernwoorden die R-Recruitment in de markt positioneren. Jarenlang staan wij garant voor deze kernwoorden en streven wij samen met onze opdrachtgevers naar de hoogste kwaliteit.

  Of het nu om kleine of grote bedrijven gaat, om nationale ondernemingen of multinationals. Dienstverlening Onze eigentijdse dienstverlening omvat de werving en selectie van werkzoekende op vaste en tijdelijke contractbasis.

  Werving en selectie, outplacements en payrolling behoren tevens tot onze dienstverlening. Daarnaast verzorgt R-Recruitment diverse opleidingstrajecten voor onze opdrachtgevers zodat deze zich volledig kunnen richten op hun eigen werkzaamheden.

  Deze dienstverlening werkt mee aan de efficiency van onze opdrachtgevers. Praktijkgericht Onze kandidaten zoeken en vinden ons online.

  Via onze drukbezochte website en social media staan we 24 / 7 met werkzoekenden in contact. Daarnaast zijn onze vestigingsmedewerkers erg veel op de werkvloer te vinden bij onze opdrachtgevers zodat elke werving en selectie procedure van flexibele medewerkers vanuit de praktijk benaderd wordt.

  NBBU R-Recruitment is een NBBU branche aangesloten organisatie, werkt volgens richtlijnen van het SNA en is VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier