IT specialist
WerV
Hasselt, NL
4 dagen geleden

In Balans Haal het beste uit jezelf.

Wij bieden werkplekken aan mensen voor wie een betaalde baan niet vanzelfsprekend is. Er wordt met iedere medewerker naar passende werkzaamheden gezocht.

Hierbij kijken we naar de persoon en de mate van ondersteuning die hij / zij nodig heeft.

Wij werken volgens het meester-gezel principe, iedere afdeling heeft medewerkers die inhoudelijk het vak verstaan en medewerkers die zich hierin willen ontwikkelen.

Diegene die inhoudelijke kennis hebben ondersteunen diegene die hierin nog lerend zijn. Iedereen helpt mee in het afronden van opdrachten.

In Balans werkt onafhankelijk en werft haar inkomen door middel van commerciële opdrachten. Hierin zijn wij onderscheidend van anderen maatschappelijk betrokken organisaties.

Wij zijn altijd op zoek naar een balans tussen de opdrachten en de belastbaarheid van de medewerker.

Werkzaamheden :

Onze ICT afdeling, Inbit, is hard opzoek naar iemand met kennis van de IT sector. Een senior zoals het binnen het team genoemd wordt.

Je zal je bezig houden met de begeleiding en het opleiden van je collega’s door je eigen

kennis te delen met diegene die ambities hebben op IT gebeid.

Het onderhouden en inrichter van het interne netwerk, de IT structuur behoort tot je werkzaamheden. Wij werken voornamelijk met Mircosoft producten.

Vaardigheden

Wij zijn nu opzoek naar iemand die zijn of haar kennis wil overdragen en zijn derhalve opzoek naar iemand die werkzaam is of is geweest in de IT sector.

Goede kennis van Microsoft producten, zoals Windows 10, Windows server en office is een pré. Evenals kennis met hardware assemblage.

Kennis en ervaring van software in het algemeen is belangrijk, evenals kennis van grafische programma’s waar een van onze afdelingen mee werkt.

Werktijden zijn in overleg. De voorkeur gaat uit naar één dag voor een periode van een jaar.

Ons aanbod

Als je bij In Balans werkzaam bent dan ben je werkzaam in een gezellig team met veel onderlinge betrokkenheid. Wie vieren jaarlijks Sinterklaas, Kerst en hebben een zomerse barbecue.

Daarnaast staan wij open voor ideeën en mogelijkheden.

Hasselt is op steenworp afstand van Zwolle en goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Geïnteresseerd of meer informatie kijk op onze website www.inbalanshasselt.nl of neem contact op met Marieke de Jong, mariekedejong inbalanshasselt.nl 038-8515770

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier