Werkvoorbereider
continu
Almere, NL
1 dag geleden

Werkvoorbereider

Ben jij toe aan een veelzijdige functie als werkvoorbereider waarbij jij medewerkers operationeel aanstuurt? Dan is dit een uitgelezen mogelijkheid.

Want wij zoeken een werkvoorbereider die een bijdrage levert aan een hoge klanttevredenheid vanuit de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Hierbij ben je betrokken bij de planning, doorlooptijden, voorbereiding zodat de werkzaamheden vloeiend uitgevoerd kunnen worden.

Vanuit de voorbereiding breng jij technisch advies, je maakt technische ontwerpoplossingen, verzorg je documentatie, draag je zorg voor veilige werkomstandigheden en breng je offertes uit.

Jouw informatie breng jij daarnaast over op je collegas en rapporteer jij aan de Service Manager.

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring in een technische binnen- en / of buitendienst functie in een soortgelijke branche;
 • Affiniteit en goede technische kennis van zware rijdende machines (Caterpillar, kranen, vrachtauto's of vergelijkbaar);
 • Proactieve werkhouding, stressbestendig en accuraat;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en goed in staat je eigen werk te organiseren en problemen te analyseren;
 • Klantgerichtheid staat hoog bij je in het vaandel en je bent flexibel ten aanzien van werktijden;
 • Je bent woonachting in regio Almere;
 • Goede kennis van de Nederlandse-, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Naast een prettige, collegiale werksfeer verdien jij een goed basissalaris afhankelijk van je ervaring en kunde. Salarisrange varieert tussen 2.

  500,- / 3.000,-. Binnen de organisatie is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheid en gezelligheid.

  Wil jij werken bij een A merk, die zijn grote rijdende voertuigen produceert, op maat aanpast en dagelijks verbeterd. De rijdende voertuigen (machines) worden toegepast binnen verschillende markten.

  De sfeer binnen het bedrijf is collegiaal en iedereen draagt een steentje bij aan de successen. De organisatie is groeiend, ondernemend en innovatief van aard.

  Geen uitdaging gaan zij uit de weg en van een probleem maken zij een oplossing. Binnen de organisatie werken dan ook gemotiveerde, meedenkende en enthousiaste mensen die dagelijks met een glimlach naar hun werk komen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier