Adviseur Beheer en Onderhoud Installaties
Sweco NL
Groningen, Netherlands
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor mijn team Beheer & Onderhoud zoek ik een enthousiaste Adviseur Beheer & Onderhoud, die het leuk vindt om in een hecht team samen te werken met haar / zijn collega’s.

Het is een veelzijdig team, dat zich bezighoudt met alle onderdelen waar goed technisch gebouwbeheer toe behoort.’

Henry Heida Teammanager Vastgoed

Het team Beheer & Onderhoud maakt onderdeel uit van de Afdeling Vastgoed en bestaat uit circa 30 professionals. Deze professionals werken vanuit onze vestigingen in De Bilt en Groningen.

Als Adviseur Beheer en Onderhoud houd je je bezig met een grote diversiteit van adviesvragen in relatie tot het beheer en onderhoud van vastgoed.

De werkzaamheden die worden verricht zijn bijvoorbeeld het opstellen en actualiseren van Meerjaren Onderhoud Plannen (MOP).

Veel gebruikte inspectie methodes zijn hierbij conditiemeting volgens de NEN 2767 en de RgdBOEI-methodiek. Daarnaast omvat jouw takenpakket het adviseren van onze klanten in het verduurzamen van hun vastgoed, het uitvoeren van Technische Due Diligence, het voorbereiden en aanbesteden van planmatig onderhoud, het opzetten en begeleiden van (prestatie) onderhoudscontracten et cetera.

In projecten kan je zowel de rol van adviseur als die van projectleider vervullen.

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met een diploma HIT (Hogere Installatietechniek) en / of W / Engineering.
 • Je hebt affiniteit met bestaand vastgoed en beschikt bij voorkeur over circa 2-5 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent communicatief vaardig (zowel op schrift als mondeling) en een echte teamspeler.
 • Je beschikt over een commerciële instelling en je stelt de klant centraal. Je werkt van nature resultaatgericht en denkt in praktische en haalbare oplossingen met oog voor kwaliteit.
 • Je bent ondernemend en kan zelfstandig opereren.
 • Je houdt van een uitdaging en je bent assertief en positief kritisch.
 • Je bent ambitieus en wil je graag verder ontwikkelen binnen een groeiende organisatie.
 • Gecertificeerd inspecteur / adviseur volgens NEN 2767 / RgdBOEI is een pré, evenals beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je staat open om je hierin eventueel te laten bijscholen.

  Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen we graag je brief en CV middels de sollicitatiebutton op deze pagina.

  Meer informatie over deze functie in Groningen kun je krijgen bij Henry Heida, Teammanager Vastgoed, henry.heida sweco.nl.

  Informatie over de sollicitatieprocedure kun je opvragen bij Nicole van Boxtel, interim Corporate Recruiter, telefoon + 31 6 20 95 51 99 of via nicole.vanboxtel sweco.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier