Showroommanager Topsegment Sanitair B2B
Salesrecruiters
Haarlem, Noord-Holland
16 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Opdrachtgever is een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende groothandels in Nederland. Leveren alles op het gebied van sanitair aan voornamelijk loodgieters, installateurs en aannemers.

Snel groeiende onderneming met inmiddels 61 vestigingen, waaronder 18 toonzalen voor consumenten. Uniek, omdat ze de enige groothandel in Nederland zijn die toonzalen gebruiken als inspiratiebron voor consumenten.

Met een breed assortiment, merken die staan voor stijl, gemak en betrouwbaarheid en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding zorgen zij ervoor dat de klant met een goed gevoel de deur uit gaat.

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte, gestructureerde en enthousiaste Showroommanager die graag met het team successen behaalt.

Jij krijgt de verantwoordelijkheid over de vestigingen Alkmaar en Haarlem die samen een team van 10 FTE vormen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van de vestiging in Amstelveen.

Als echte peoplemanager adviseer, begeleid en motiveer jij het verkoopteam om zo de gezamenlijke doelstelling te behalen.

Gastvrijheid staat op nummer op en jij zorgt samen met het team voor de optimale beleving van het eindresultaat van de consument.

Jij weet een veilige omgeving te creëren waarbij de communicatie open is, je ondersteunt medewerkers bij de invulling van de dagelijkse taken en je stimuleert hen om het onderste uit de kan te halen.

Er heerst een familiaire, open en informele cultuur. Deze factoren uiten zich dan ook in een erg gezellige werksfeer en langlopende dienstverbanden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier