Magazijnmedewerker
WerkTalent
Rijnsburg, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wij zoeken voor een vaste baan een magazijnmeester / magazijnmedewerker / Heftruckchauffeur in de regio Sassenheim die het geen probleem vindt om in ploegendienst te werken.

Op de afdeling binnenkomende goederen krijg je een belangrijke rol. Je controleert tezamen met de keurmeester de geleverde verse goederen, je weegt de goederen en administreert het gewicht van de goederen.

Na de keuring stapel jij met de heftruck de goederen en werk je volgens de fifo methode. Naast het proces bij de binnenkomende goederen, ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van de productieafdelingen, waarbij je in direct contact staat met de operators.

Werkweek van 38 uur

Salaris tussen de € 2350 en € 2600 inclusief 20% ploegentoeslag

6 wekelijks rooster in een ploegendienst waarbij je 3 weekenden werkt

Training on the Job, gedegeninwerktraject

Hef en reachtruckcursus nog niet gehaald, wij betalen je cursus

Actieve personeelsvereniging, bingo avonden, bowlen, karten enz.

Wij vragen :

 • Ervaring op de hef of reachtruck,
 • Werken in ploegendiensten
 • Ben jij proactief, weet jij prioriteiten te stellen in het logistieke proces, ben jij niet bang om de verantwoordelijkheid op je te nemen en ben jij secuur, dan zien we graag jouw cv tegemoet.

  Over de werkgever

  Dit familiebedrijf bestaat al 60 jaar en maakt gezond eten lekker en makkelijk te bereiden. Ze hebben oog voor het personeel en willen je voor de lange termijn jou binden.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier