Skype for Business Specialist
YACHT
Delft
4 dagen geleden

De rol

Als Skype for Business specialist werk je aan uitdagende opdrachten bij / voor de (internationale) klanten van Ask Roger! Dat kunnen korte, maar ook langdurige projecten zijn.

Je implementeert de diverse Unified Communications oplossingen die Microsoft biedt.

Als specialist weet je de wens van de klant om te zetten naar een technisch ontwerp, denkt met ze mee en zorgt ervoor dat zij uiteindelijk slimmer kunnen werken.

Uiteraard ben je in staat de oplossingen zelfstandig te configureren, implementeren en te verbeteren. Je bent daarnaast een troubleshooter en sparringpartner voor de 1e en 2e lijns engineers.

In deze rol krijg je veel verantwoordelijkheid, vrijheid en technische uitdagingen!

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar iemand met passie voor techniek. Je bent op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Ask Roger! loopt voorop als het gaat om de gadgets en ontwikkelingen. Je krijgt de kans te werken met onder andere Artificial Intelligence en IoT.

Als Skype for Business specialist ben je sparringpartner voor onze klanten, het spreekt daarom natuurlijk voor zich dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met telefonie, collabration, videoconferencing en / of networking.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het zelfstandig implementeren van Skype for Business.
 • Je bent in het bezit van MCSA certificering en bij voorkeur MCSE : Communication.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Onze arbeidsvoorwaarden

  Naast een mooi salaris (afhankelijk van je ervaring tussen 3.500 en 5.000 euro bruto pm) bieden we je een leaseauto, telefoon, 27 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.

  Bovendien zijn er legio opleidingsmogelijkheden zodat je je kunt blijven ontwikkelen.

  Meer over Ask Roger!

  Ask Roger! is een jong en dynamisch bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. Wij bestaan ruim 10 jaar en hebben inmiddels een stevige positie in de markt opgebouwd.

  Ask Roger! is partner van onder andere TMobile, Tele2, Cisco en Anywhere365. We zijn als eerste partij in Nederland door Microsoft, SOF (Skype Operations Framework) gecertificeerd.

  Ons personeel is ons kostbaarste bezit’ en zo worden Rogers ook behandeld. Borrels in ons eigen Grand Café, bedrijfsuitjes, een lekkere gratis lunch en ga zo maar door, alles wat jij nodig hebt om niet alleen in een interessant bedrijf te werken, maar ook om je een geweldige baan te geven waar je elke dag met plezier naar toe gaat.

  Locaties

  Ask Roger! zit op twee locaties in Nederland. Ons hoofdkantoor zit in Delft, daarnaast hebben we een vestiging in Houten.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier