Projectleider (M/V)
Werkis
Logistiek // Steenwijk, Netherlands
5 dagen geleden

Functieomschrijving :

Houd jij van organiseren, maar ondertussen ook lekker fysiek bezig te zijn? Dat kan bij Werkis!

Als projectleider ben je binnen dit bedrijf verantwoordelijk voor het juist begeleiden van grote en kleine verhuisprojecten.

Samen met een groep werknemers ga je naar de locatie, wat vaak een school-, kantoor- of bankgebouw is, om daar de verhuiswagen te

lossen en de spullen op de juiste plek te zitten in het gebouw. Daarnaast is het mogelijk dat je de locatie ook moet schoonmaken en / of meubels moet monteren.

De ploeg die je begeleidt verschilt van twee tot acht mensen, afhankelijk van de grootte van het

project. Het is dan ook duidelijk dat je over leidinggevende kwaliteiten beschikt. Andere taken en functie-eisen zijn : vooraf organiseren van mankrachten, materialen en vervoer, sociale vaardigheden en administratieve taken.

Door lange reistijden kan het zijn dat je soms dagen maakt van maar liefst 12 uur. Hier moet je rekening meehouden.

De organisatie is een bekende logistieke speler en vervoert voornamelijk meubels. Deze worden door leveranciers naar Steenwijk gebracht, hier worden ze opgeslagen en vanuit daar worden de meubels vervoert naar klanten. Het bedrijf opereert zowel

nationaal als Europees en is groeiend.

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel of app gerust naar Alwin Lindenholz. Hij staat u graag te woord. (06 15 24 11 37 / alindenholz werk.nl)

 • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een groot bedrijf
 • Gratis aanbod van cursussen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • VCA (VOL) certificaat
 • E-mailadres
 • Uw CV in PDF of word Niet verplicht Ik wil op de hoogte blijven van nieuws en vacatures Ik ga akkoord met het
 • Heb je liever dat Werkis contact met jou opneemt? en vul jouw telefoonnummer in.

  Jouw gegevens :

 • Om je in te schrijven bij Werkis, hebben we een aantal gegevens van jou nodig. Dit helpt ons bij het zoeken naar een baan die bij jou past.
 • Wij vragen je daarom de volgende gegevens op te nemen in jouw cv : naam (voorletters, voornamen, achternaam, roepnaam), adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-

  mailadres, geslacht (mits van belang voor de gewenste functies), gewenste beroepen / functies, werkervaring, opleidingen, cursussen, competenties.

  Werkis heeft op dit moment geen andere gegevens van je nodig om jou te bemiddelen naar werk. Mocht je toch andere gegevens in je cv opnemen, dan geef je door het uploaden van je cv toestemming aan Werkis om die (persoons)gegevens te verwerken.

  Alle gegevens zullen door Werkis slechts worden gebruikt voor het vinden van een baan voor jou. We raden je in elk geval af de volgende gegevens op te nemen in je cv : burgerservicenummer (BSN), godsdienst of levensovertuiging, raciale of etnische afkomst, pasfoto, nationaliteit, politieke gezindheid, lichamelijke of geestelijke gezondheid, seksuele leven, lidmaatschap van een vakvereniging vakbond of politieke partij, strafrechtelijke gegevens.

  Om voor jou een geschikte baan te vinden, is het noodzakelijk dat wij bepaalde persoonsgegevens van je verwerken. Om jou inzicht te geven in de wijze waarop we omgaan met jouw persoonsgegevens, hebben we een privacyreglement opgesteld.

  Daarin is precies aangegeven welke gegevens we van jou verwerken, wat we daarmee doen en hoelang we die gegevens bewaren.

  Klik voor het privacyreglement. Mocht je over de verwerking van jouw persoonsgegevens nog vragen hebben, dan horen we die graag van je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier