Shop coördinator
Technische Unie
Groningen, Netherlands
2 dagen geleden

Je baan

Als shop coördinator ben je verantwoordelijk voor klantgerichte service en dienstverlening in onze winkel (het servicecentrum).

Je hebt de dagelijkse regie in de winkel, coacht je team op klantvriendelijkheid en je bent de spil naar de commerciële binnendienst van het verkoopkantoor.

Met je verkoopleider stel je verkoopdoelstellingen op en samen met je team zorg je voor een overzichtelijke winkel, het realiseren van de afspraken, de juiste bezetting en je organiseert de werkoverleggen.

Je ziet toe op een goede administratieve afhandeling van afhaalorders en balieverkopen, beheert de voorraad en signaleert assortimentswijzigingen.

Je zorgt dat de dienstverlening optimaal is, handelt klachten goed af en houdt winkel optimaal op orde.

Bekijk deze korte film om een indruk te krijgen van een servicecentrum (onze shop).

Wij bieden

Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden , zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

Een afwisselende functie (fulltime) van maandag t / m vrijdag met wisselende aanvangswerktijden tussen 6.30 uur en 8.30 uur, én we zijn op zaterdag open.

Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings - en doorgroeimogelijkheden .

Je profiel

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau en (praktijk)kennis van elektrotechniek en installatiematerialen
 • Je bent commercieel ingesteld, service- en klantgericht en toont initiatief
 • Enkele jaren ervaring als meewerkend voorman (pré)
 • Je kunt goed plannen en organiseren en weet medewerkers op een natuurlijke manier aan te sturen
 • Is deze vacature net niet wat je zoekt? Meld je dan aan voor de vacatureservice ! Je ontvangt de laatste vacatures per mail.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier