Service Engineer 2021-07
Optimus Sorters
Beuningen, Gelderland
3 dagen geleden

Wie zijn wij?

Optimus Sorters is een groeiend en innovatief bedrijf gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en installatie van sorteersystemen.

Wij helpen eersteklas bedrijven op het gebied van logistiek en pakketdistributie om hun wensen optimaal te bedienen. Als nichespeler lopen we voorop in ontwikkelingen en delen we deze kennis met onze klanten wereldwijd.

Collega’s werken met passie, precisie en nemen verantwoordelijkheid. Daar tegenover staat dat er veel flexibiliteit en vrijheid voor terug gegeven wordt.

Als medewerker van Optimus Sorters ervaar je dat mensgerichtheid bij ons hoog in het vaandel staat. Met inmiddels 75 medewerkers in dienst, draagt het nog steeds het warme hart van een familiebedrijf met veel aandacht voor elke medewerker en zijn gezin.

Één ding is zeker, we luisteren naar wat jij nodig hebt en zo zorgen we ervoor dat jij je iedere dag weer kunt ontwikkelen.

Wij leveren geen half werk en daar zijn we trots op!

Wat bieden wij jou?

 • Een prima salaris;
 • Uitstekende studiefaciliteiten om je te blijven ontwikkelen;
 • Flexibele werktijden waarmee je een goede werk / privé balans kan realiseren;
 • Vers fruit en goede koffie;
 • Teamuitjes en bedrijfsfeestjes zijn voor ons de normaalste zaak van de wereld.
 • Wat ga je doen?

  Als Service Engineer ben jij de persoon die zorgt draagt voor het oplossen van storingen van onze machines bij onze internationale klanten.

  Tevens behoort het uitvoeren van preventief onderhoud tot jouw taken. Om hier in de toekomst efficiënt mee om te gaan zal jij klanten gaan adviseren en trainingen gaan geven op het gebied van onderhoudswerkzaamheden aan onze sorteermachines.

  Je zal hierbij geregeld afreizen naar verschillende landen waarbij een grote mate van verantwoordelijkheid gevraagd wordt.

  Je bent het visitekaartje van Optimus Sorters en ben de schakel die zorgt voor een goede communicatie tussen de klant en ons, je zal dan ook altijd zorg dragen dat de klant tevreden is.

  Op het moment dat je niet aan het reizen bent zal je te vinden zijn in de productiehal om te ondersteunen in de assemblage, aan het helpen zijn met inpakken en verzenden van spare parts, of administratie aan het bijwerken zijn.

  Afhankelijk van jouw kennis en ervaring wordt de aard van de werkzaamheden bepaald. We zijn op zoek naar invulling voor de mechanische rol, maar we hebben ook een rol vacant waarbij je allround werkzaamheden zal gaan uitvoeren waar ook PLC kennis wordt gevraagd.

  Wat vragen wij?

 • Een afgeronde MBO opleiding richting werktuigbouwkunde of mechatronica;
 • Ervaring in de machinebouw of functie is een pré;
 • Internationale reisbereidheid waarbij je soms ook in het weekend werkt;
 • Een goede beheersing van de Engelse taal;
 • Jouw houding is klantgericht en enthousiast.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier