Start als SAP developer met een traineeship in de Randstad
YoungCapital NEXT
Gouda, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat ga je doen?Vanaf begin volgend jaar verwachten wij te starten met het IT traineeship tot SAP developer. Daarom beginnen wij nu al met onze selectieprocedure! SAP traineeship bij YoungCapital NEXTDe vraag naar SAP developers wordt steeds groter in de IT wereld.

Met SAP zorg je ervoor dat de informatiestromen binnen een organisatie effectiever verlopen. Zeker binnen grote bedrijven wordt hier steeds meer in geïnversteerd en daarin zien wij een hoop mogelijkheden voor jou in de Randstad.

In dit tweejarig traineeship wordt jij opgeleid tot de developer die deze softwareoplossingen ontwikkeld. Dit doe je onder andere met de programmeertaal ABAP en daar ligt dan ook jouw focus tijdens dit traject.

Geen zorgen als je nog geen ervaring hebt met ABAP. Deze programmeertaal is te vergelijken met Java dus als je daar kennis van hebt, geloven wij erin dat je dit ook snel kan leren! Vandaar dat je start met een intentieve bootcamp.

Hoe ziet het traject er uit?Wij gaan op zoek naar grote organisaties waar wij kansen zien voor jou als SAP developer om je te ontwikkelen.

Dus voor jij start met het SAP traineeship, hebben wij al een juiste match gevonden tussen jou en een opdrachtgever. Je weet dus van te voren bij welk bedrijf jij gaat werken als SAP developer en dit geeft zekerheid voor zowel jou als de klant.

Je start met een bootcamp van 8 weken, hier ga je de diepte in met ABAP en leer je alle skills die je nodig hebt om als ABAP developer aan de slag te gaan.

Onderwerpen die voorbij komen zijn : databases, user dialogs, dictionary, reports en nog veel meer. Uiteraard ga je je certificeren in scrum en ABAP.

Na alle lessen ga je jouw kennis toepassen bij de opdrachtgever waar je bent aangenomen. En daarna?Je beschikt over de basiskennis om een goede start te maken in het werkveld maar uiteraard ga je nog veel meer leren.

Een senior SAP developer gaat jou hierbij helpen en zal jouw aanspreekpunt worden voor alle IT gerelateerde vragen. Naast dat je een vakinhoudelijke professional wordt, is het ook belangrijk om op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen.

 • Hiervoor krijg je vanuit YoungCapital NEXT een talentmanager die je coacht en begeleid gedurende het traineeship. Wat wij biedenZekerheid bij een grote organisatie als SAP developer;
 • Een brutomaand salaris van € 2400,- o.b.v 40 uur per week;Een intensief lesprogramma met erkende certificaten;Doorgroeimogelijkheden om je te specialiseren binnen (ABAP) development;
 • Een persoonlijk leiderschapstraject gericht op jouw softskills. Wat wij vragen : Minimaal een hbo-diploma; in een technische richting;
 • Ervaring met Java development en PL / SQL;Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;Een rijbewijs en eigen vervoer.

  Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier