Hulpkracht
Boels Rental
Groningen, Netherlands
1 dag geleden

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Marielle en ik neem je graag mee door deze bijbaan als hulpkracht op onze vestiging Groningen. Wil jij wat leuks bijverdienen?

Wil jij werken maar tegelijkertijd ook nog genoeg tijd over houden om met vrienden leuke dingen te doen? Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

In deze bijbaan als hulpkracht start je ’s ochtends met je collega’s het filiaal in Groningen op. Op de locatie in Groningen hebben wij een groot assortiment van Boels staan, hierbij kun je denken aan hoogwerkers tot zaagmachines.

Hierdoor lopen er de hele dag mensen binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. In deze bijbaan is geen dag hetzelfde! De ene keer ben je prijsafspraken aan het maken met de daarbij horende administratie, de andere keer komt een klant een apparaat terug brengen en zorg jij ervoor dat de klant de borg terug krijgt, maar zal je het apparaat ook controleren of deze nog werkt of beschadigd is.

Ook wordt er veel gebeld, krijgen wij mailtjes binnen of sta je opeens licht onderhoud te verrichten aan onze machines. Als hulpkracht ben je samen met je collega’s ook verantwoordelijk voor het netjes en overzichtelijk houden van de locatie, zodat de winkel een fijne uitstraling heeft voor onze klanten.

Het oranje team

Het team waarin je komt te werken in Groningen bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen.

Zo hebben wij op de filialen monteurs, terreinmedewerkers, planners en verkopers rond lopen. Over het algemeen geldt binnen ons team de work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar altijd helpen.

Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie

Zelfstandig werken en prioriteiten stellen : jij kan het en dus ben je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als bijbaan hulpkracht de beste te worden, heb je :

 • Het voor jou geen probleem is om met mensen in gesprek te raken;
 • Je technische affiniteit hebt, bijvoorbeeld door hobby’s of een opleiding die jij volgt;
 • Je enthousiast bent en je collega’s hierin mee kunt nemen;
 • Je al commerciële ervaring hebt, zo niet? Dan leren wij je dat graag, zolang jij de goede drive hebt;
 • Je goed overweg kunt met Word en Excel en je bent in bezit van rijbewijs B (pré).
 • Je krijgt een heleBoels

  Als je bij ons komt werken als hulpkracht, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels :

 • Een salaris dat past bij jou en de functie
 • 25 tot 28 verlofdagen per jaar
 • Woon-werk regeling richting Groningen
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen
 • Boelseye!

  Is deze vacature van hulpkracht in Groningen een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0628757591 of via mail : marielle.

  boer boels.nl. Hoor ik snel wat van je?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier