Helpende
Zorgbalans
Heemstede
3 dagen geleden

Wat doe je als

Helpende bij de Slottuin in Heemstede?

Als H elpende help je bewoners met ADL, je ondersteunt en sluit aan bij de belevingswereld van de bewoners. Je kan goed signaleren en samenwerken met je collega’s zodat er altijd de juiste opvolging wordt gegeven.

Profiel en opleiding

 • Je hebt het diploma Helpende Zorg & Welzijn
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in de ouderenzorg en met mensen met dementie
 • Je bent geduldig, hulpvaardig, stimulerend en tactvol en je weet van aanpakken.
 • Samenwerken gaat jou goed af en je staat ook in je eentje je mannetje.
 • Je bent minimaal 24 uur per week flexibel beschikbaar
 • Vanzelfsprekend spreek en schrijf je goed Nederlands
 • Over de locatie

  Onze nieuwe locatie de Slottuin heeft in oktober 2020 haar deuren geopend. De Slottuin is een thuis voor 33 kwetsbare ouderen met uiteenlopende zorg en welzijnsvragen.

  In de Slottuin hechten we waarde aan het verhaal van onze bewoners. Samen maken wij de Slottuin een thuis met ruimte voor het individu en voor de eigen levensstijl.

  Het gebouw is verdeeld in drie etages, de appartementen zijn ruim en op elke etage is er een gezamenlijke keuken en woonkamer.

  Voor deze innoverende woonzorglocatie de Slottuin zoeken we professionele, creatieve, betrokken nieuwe collega’s die goed aan weten te sluiten bij de beleving van de bewoners

  Salaris en overige arbeidsvoorwaarden

  Het opvragen van referenties kan een onderdeel zijn van de procedure. Als Helpende verdien je bij ons maximaal € 2.481,30 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 25, CAO VVT).

  Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld.

  Verder ontvang je een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden : Zorgbalans UIT&THUIS met gunstige regelingen voor gemak, gezondheid en ontspanning.

  De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier