Tekla Modelleur - Goes
Eminent Groep
Goes, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als Tekla Modelleur ben je betrokken bij de ontwerpfase tot en met de uitwerking. Binnen de BIM-omgeving werk je met Tekla Structure aan verschillende staalconstructies en betonconstructies voor de bouw.

Je werkt in een team met onder andere de constructeur, projectleider en werkvoorbereider. De projecten lopen uiteen van publieke gebouwen tot commercieel vastgoed.

Interesse? Neem voor meer info contact op met Mitchell Spier, 06 - 48 60 79 80, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Functie-eisen :

 • Minimaal afgeronde MBO Bouwkunde opleiding
 • 2 jaar aantoonbare gerelateerde werkervaring
 • Betrokken bij het milieu en omgeving
 • Kennis en ervaring met Tekla Structure
 • Kunnen werken binnen de BIM-omgeving en met Revit is een pré
 • Bedrijfsomschrijving :

  Dit kleine maar zeer ervaren bedrijf is gevestigd in Zeeland. Door de korte lijnen heerst er een goede onderlinge werksfeer, er is een platte organisatiecultuur.

  De afgelopen jaren zijn er meerdere prijzen in de wacht gesleept door in het oog springende ontwerpen. Het bedrijf loopt vooraan met innovatieve ideeën, hun ontwerpen gaan de hele wereld over.

  Het heeft een grote Internationale klantenkring, waardoor zij niet afhankelijk zijn van Nederlandse projecten en de Nederlandse economie.

  Samen met je collega’s zet jij de toon voor een wereldwijde verbetering door onder andere duurzame projecten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier