Klantcontact Medewerker Telecombranche
FINTREX BV
Zwolle
2 dagen geleden

Wat ga jij doen als Klantcontact Medewerker in de Telecombranche?

Wil jij jezelf ontwikkelen, ben jij op zoek naar afwisseling en gezelligheid? Bij PCS in Zwolle vind jij dit allemaal! Hier kan jij als Klantcontact Medewerker in de Telecombranche 18 tot 40 uur werken per week en een salaris tussen de € 10,44 en € 13,-

ontvangen. Plus ontvang je ook nog leuke bonussen en incentives!

Waar zit dan die ontwikkeling en afwisseling? PCS heeft verschillende functies in de telecombranche en hierdoor kan jij jezelf hier goed gaan ontwikkelen.

Ben jij inmiddels een tijdje in dienst, dan zal er gekeken worden in welke functies jij jouw talenten verder kan gaan ontwikkelen.

Binnen PCS kan jij de volgende functies verwachten : outbound sales en service, inbound sales en service of backoffice werkzaamheden.

Behoorlijk wat afwisseling dus!

Voor welk bedrijf werk je?

De ontwikkeling en afwisseling zijn inmiddels uitgelegd, maar wat maakt het dan zo gezellig? Wanneer jij als nieuwe Klantcontact Medewerker bij PCS in Zwolle op de werkvloer komt, voel je de goede sfeer gelijk.

Het is een grote en open ruimte en je kan, tussen jouw werkzaamheden door, makkelijk met jouw naaste collega's kletsen. Drie keer per dag wordt er een Kahoot georganiseerd en wordt er op de vrijdagmiddag graag een borreltje gedronken.

Wat bieden wij?

Wat kan jij verder als Klantcontact Medewerker in de Telecombranche verwachten :

 • Een salaris tussen de € 10,44 en € 13,-;
 • De opbouw van vakantiegeld en vakantiedaguren;
 • Bonussen en incentives;
 • Vanaf 11KM een reiskostenvergoeding;
 • Betaalde trainingen;
 • Goede coaching en begeleiding;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Flexibel rooster tussen de 18-40 uur per week.
 • Wat vragen wij?

  Wanneer jij bij PCS start als Klantcontact Medewerker in de Telecombranche is soortgelijke werkervaring niet vereist. Wel vragen wij van jou, dat jij goede communicatieve vaardigheden hebt.

  Dit is, omdat jij elke dag met verschillende klanten in gesprek zal zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier