Onderhoudsmonteur machines / installaties
Schut PrecisionParts bv
Alblasserdam, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Schut PrecisionParts is constant in ontwikkeling endaarom zoeken we op korte termijn een aanvulling op ons team : een Cad-

Cam engineer. Functieomschrijving Bij het zien van modernetekeningen krijg jij heel veel energie. Moderne tekeningen hebbendan ook geen geheimen voor jou.

Als CAD-CAM engineer ben jeverantwoordelijk voor het zelfstandig programmeren, bedienen enbesturen van verschillende CNC-

frees / draai machines , metrobotisering. In deze functie ontwikkel je CAD modellen naar dewens van de klant en programmeer je door middel van een CAM-

systeemeen programma. Je bent een belangrijke speler in het operationeleteam. Samen met dit team houd jij je bezig met de ontwikkeling vannieuwe processen en productie technieken.

Verder denken dan alleentechniek is altijd al onze visie geweest, daarom zoeken wij iemanddie het als een uitdaging ziet om mee te denken op innovatie,ontwikkeling en procesverbetering.

Functie-eisen Het is een pré alsje kennis hebt van de (verspanende) metaalindustrie. Dit kanervaring zijn in een soortgelijke functie en / of opleidinggerelateerd.

Bedrijfsomschrijving We zijn, al 70 jaar, specialistenin verspanende bewerkingen. Maar stilstaan hebben we nooit gedaan.

Innoveren des te meer. Als toeleverancier voor een groot aantalbranches hebben we de mensen en de middelen in huis om ook ú dejuiste oplossing te bieden.

De producten en diensten van SchutPrecisionParts vinden onder andere hun weg in de Attractieindustrie, de transportmiddelensector en de internationalerailindustrie.

Vaak worden wij ingeschakeld voor heavy duty'(slijt) delen die een centrale functie vervullen voor een goede enveilige werking van het eindproduct.

Afnemers zij deonderhoudsdiensten van de grotere openbaar vervoerbedrijven,fabrikanten van transportsystemen en andere zelfscheppendeeindproducenten van bijzondere machines en apparaten.

Hoe is het omte werken bij Schut PrecisionParts? Locatie / StandplaatsAlblasserdam Arbeidsvoorwaarden De sollicitatie procedure pakkenwij wat anders aan.

HNR, Het Nieuwe Recruitment verzorgt bij onsinhouse het volledige recruitment proces. Je wordt overigensvoorgesteld zonder CV! Hierbij krijg jij de unieke kans om jezelfte laten zien zonder vooroordeel.

Als wij enthousiast zijn,schakelen we snel en wie weet werk je dan binnenkort al bijons.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier