Onderzoeksstagiair Evenementenhulp en Noodhulp
Rode Kruis
Amsterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Het helpen van mensen in nood om de hoek en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt, dát is waar het Rode Kruis voor staat.

Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties en door het bieden van noodhulp en het vergroten van de hulpvaardigheid en hulpbereidheid.

Het NRK verleent in Nederland samen met twintigduizend vrijwilligers Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp(onderwijs), Burgerhulp en is dé verbinder op het gebied van Zelfredzaamheid tussen het (lokale) zorg- en veiligheidsdomein.

Ook internationaal maken wij mensen in nood, die kwetsbaar zijn voor en / of blootgesteld zijn aan natuurrampen of crisis, weerbaarder door het bieden van integrale humanitaire hulp.

We werken vanuit zeven grondbeginselen : menslievendheid; onpartijdigheid; neutraliteit; onafhankelijkheid; vrijwilligheid; eenheid; algemeenheid.

Per direct hebben wij ruimte voor een :

Onderzoeks-stagiair Evenementenhulp en Noodhulp

Plaats in de organisatie :

De stagiair wordt begeleid en rapporteert aan de program manager medical and disaster research.

Werkzaamheden (op HBO ofUniversitair niveau) :

Voor diverse onderzoeksopdrachten op het gebied van nood- en evenementenhulp zijn we continu op zoek naar stagiaires van diverse opleidingen.

Functie-eisen :

Ben je op zoek naar een uitdagende functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en op de hoogte van de ins en outs van het werkveld.

Je bent bekend met Officeprogramma’s zoals Word en Excel. Verder is het belangrijk dat je zelfstandig én in teamverband kunt werken.

Je bent circa 4 dagen per week beschikbaar voor minimaal 5 / 6 maanden.

Wij bieden :

Als Stagiair draag je bij aan het werk van het Rode Kruis. Dat geeft een goed gevoel! Je krijgt de kans je talenten te ontwikkelen en werkt samen met enthousiaste vrijwilligers en medewerkers.

Je werkt vanuit het kantoor van het Rode Kruis in Den Haag, dichtbij OV faciliteiten. Je ontvangt een stagevergoeding en uiteraard is er goede begeleiding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier