Elektromonteur zonnepanelen - Heerenveen
Marnic uitzendbureau BV
Heerenveen, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren elektromonteur.

Functie-eisen :

  • Ervaring in de zonnepanelen is een pré;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Meerdere jaren ervaring als elektromonteur;
  • Een afgeronde MBO opleiding elektrotechniek niveau 4;
  • In het bezit van rijbewijs + eigen vervoer.
  • Bedrijfsomschrijving :

    KIJK OOK OP ONZE WEBSITE : Bij Marnic uitzendbureau ben je geen nummer, wij zijn oprecht geïnteresseerd in de persoon achter een CV! Vanaf het moment van inschrijving en gedurende je verdere loopbaan bij Marnic uitzendbureau staan wij altijd voor je klaar.

    Persoonlijk gesprekTijdens een persoonlijk, oriënterend gesprek bespreken wij uitvoerig je wensen en kansen op de huidige arbeidsmarkt en je eventuele plannen voor in de toekomst.

    Op deze manier krijgt Marnic uitzendbureau een goed beeld van jou als uitzendkracht en kunnen wij op zoek gaan naar een geschikte baan.

    Aan de slag Op het moment dat Marnic uitzendbureau een passende baan voor je heeft gevonden, krijg je een contract op maat met prima arbeidsvoorwaarden.

    Tevens krijg je onder andere uitleg over de NBBU-CAO voor uitzendkrachten, het verzuimprotocol, veiligheidsaspecten en wellicht mogelijkheden tot scholing.

    Bevalt je nieuwe baan en zit je helemaal op de juiste plek, dan is een vaste baan zeker een optie.Marnic uitzendbureau biedt de volgende diensten : UitzendenDetacherenWerving en selectiePay-rollen Onze activiteiten worden verricht vanuit drie commerciële vestigingen : Drachten, Rotterdam en Zwolle.

    ProfessioneelMarnic uitzendbureau staat garant voor professionaliteit. Onze managers en intercedenten hebben in de loop der jaren zoveel kennis en ervaring in diverse branches opgebouwd, dat zij u uitstekend van dienst kunnen zijn.

    Zij onderhouden daarom nauw contact met u en bezoeken u regelmatig voor overleg. Op deze manier blijven zij op de hoogte van de ontwikkelingen en werkomstandigheden bij uw organisatie.

    Bij het zoeken naar inleenkrachten houden zij hier rekening mee, zodat u ervan verzekerd bent dat de meest geschikte kandidaten aan u worden voorgesteld.

    Onze vestigingen werken bovendien nauw met elkaar samen om vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar af te kunnen stemmen.

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    voortzetten
    Aanvraagformulier