Vakantiewerker huishoudelijke dienst ThuisZorg
Argos Zorggroep
Maassluis
5 dagen geleden

Functie omschrijving :

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vakantiewerkers om onze vaste medewerkers te ondersteunen in de vakantieperiode. Als vakantiewerker ga je aan de slag in de facilitaire dienst en voer je huishoudelijke taken uit bij cliënten thuis, zoals het verzorgen van het wasgoed, de ramen lappen en het schoonmaken van badkamer en toilet.

De werktijden zijn in overleg.

Ben jij 16 jaar of ouder, beschikbaar in de meivakantie en minimaal drie weken in de zomervakantie? Lijkt het jou leuk om in de ThuisZorg te werken en woon je in Maassluis?

Solliciteer dan direct en laat ons weten wat jouw motivatie is om bij onze zorginstelling te werken.

Wij zoeken :

 • Je bent minimaal 16 jaar oud
 • Je bent scholier of student
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep
 • Wij bieden :

  Bij Argos Zorggroep werk je in een gezellig team met professionals.

  Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste. Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier