Uitvoerder Elektrotechniek - Roosendaal
BOA Careers
Roosendaal, NL
22 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

De dagelijkse leiding op de bouw : die ligt bij jou. Als uitvoerder elektrotechniek zorg jij dat de ver- en nieuwbouwprojecten van onze opdrachtgever op rolletjes lopen en dat onderaannemers, collega-monteurs en andere medewerkers op bouwlocaties precies weten wat hen te wachten staat.

Verlichting, stopcontacten, beveiligings- en camerasystemen : elektrotechnische installaties zijn op allerlei plekken nodig, zowel bij de bouw van een groot distributiecentrum als de verbouwing van een verpleegafdeling.

Het verschil zit hem in de organisatie van deze projecten. Bij de renovatie van een ziekenhuis houd je rekening met de tijdelijke verplaatsing van personeel en patiënten, terwijl je bij een nieuwbouwproject vooral meedenkt over de opzet en fasering.

Als uitvoerder elektrotechniek bewaak jij de voortgang van (ver)bouwprojecten op basis van een nauwkeurige planning. Hele dagen ben je aanwezig op bouwlocaties.

Je stuurt collega's aan, maar ook de medewerkers van ingehuurde bedrijven kunnen altijd bij jou terecht met hun vragen. Jij weet precies te vertellen waar verlichting komt te hangen, waar kabelgoten nodig zijn en wanneer materialen geleverd worden.

Zijn er problemen? Dan los je die op, eventueel in samenspraak met de projectleider, werkvoorbereider en eventueel de onderaannemers.

 • Jij zorgt dat de uitvoering van projecten vlot en volgens plan verloopt. Dat betekent dat je onder meer monteurs en onderaannemers aanstuurt, planningen en begrotingen maakt, werkuren bijhoudt en de kwaliteit van het werk bewaakt;
 • Je hebt regelmatig overleg met bouwpartners over planningen met behulp van lean om de doorlooptijd van een project te verkorten en werkzaamheden zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen;
 • Je hebt contact met leveranciers om de levering van bouwmaterialen in goede banen te leiden;
 • Voor jouw' monteurs ben je een vraagbaak en coach.
 • Functie-eisen :

 • Minimaal een mbo 4-diploma in de richting elektrotechniek of vergelijkbaar niveau;
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring als leidinggevend monteur of uitvoerder in de elektrotechniek;
 • Actuele kennis van elektrotechnische installaties en materialen, en van de geldende wetten en normen in de elektrotechniek;
 • VCA VOL.
 • Een rijbewijs B.
 • Bedrijfsomschrijving :

  BOA Careers is actief in Brabant, Zeeland, Zuid Holland en België (Vlaams Gewest).Wij bemiddelen in vaste banen en tijdelijke opdrachten op uitzend-detachering, werving & selectie en ZZP-Basis.

  Als intermediair voor de bouw en industrie zorgen wij er voor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek een leuke uitdaging krijgen waar ze met veel plezier aan de slag gaan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier