Projectcoördinator
RAAAK Personeel
Ridderkerk, NL
7 dagen geleden

Sterk in plannen, organiseren en coördineren? Hbo / mbo werk- en denkniveau? Gezocht een zelfstandige projectcoördinator met groot verantwoordelijkheidsgevoel. Reageer snel!

Regelen, regelen, regelen en nog eens regelen. En daarna, weer iets anders regelen. Dat omvat in het kort deze functie als projectcoördinator.

Voor een dynamische en technische organisatie in Ridderkerk zoeken wij een coördinerend talent.

In deze functie ga jij aan de slag met de afgesloten orders. Je houdt je bezig met de planning van werkorders en bestelt de materialen.

Daarna organiseer je het transport naar de klant. Soms gaat dit makkelijk, maar soms staat het onder druk. Deadlines, planningen en projecten, dat is jouw pakkie an.

Dit is waar jij je als een vis in het water voelt. Je bent gewend om meerdere ballen hoog te houden. Wij zoeken iemand gemakkelijk kan schakelen tussen misschien wel 10 verschillende taken.

Daarbij staat de afspraak met de klant centraal. Mocht iets niet volgens het plan lopen, dan bedenk jij direct een creatieve oplossing.

Daarnaast ben je communicatief sterk en klantgericht, ook in stressvolle situaties.

Je gaat de afdeling projectcoördinatie versterken. Met jou er bij bestaat het team uit vier personen. Er hangt een open en informele sfeer waarin iedereen zijn steentje bijdraagt.

Onze opdrachtgever is nadrukkelijk op zoek naar iemand die eigen initiatief kan nemen. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid staat hoog in het vaandel.

Op die manier is er volop mogelijkheid tot eigen ontwikkeling.

Interesse? Laat het ons weten!

Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Vaardigheden

 • Je hebt hbo of mbo werk- en denkniveau
 • Meerdere jaren werkervaring in een coördinerende rol; je scoort hoog op organiseren en plannen
 • Enige affiniteit met techniek is een pré, maar geen must
 • Je bent fulltime beschikbaar in de regio Ridderkerk
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier