Werkvoorbereider
Urgent Uitzendburo
Utrecht, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Wil je werken bij een groot bedrijf in de automotive industrie? Onze toegevoegde waarde richting de klant en de markt is dat wij veel kennis in huis hebben.

Het gehele productieproces word van A tot Z in eigen huis ontworpen, uitgewerkt, getest en geproduceerd. Dagelijks ga je samen met een groot team van enthousiaste collega’s aan de slag.

Er heerst een positieve en open werksfeer waar samenwerken en het delen van inzichten en feedback word gewaardeerd.

Functieomschrijving

In een team van ongeveer 20 mensen zul je nieuwe ontwerpen gaan ontwikkelen. Als werkvoorbereider ben je het aanspreekpunt voor de voortgang van de prototype bouw.

Je beheert de planning stuklijsten. Daarnaast ben je aanspreekpunt vanuit de werkplaats en bied je ondersteuning waar nodig.

Dit zal een uitdagende en veelomvattende functie zijn. Iedereen in het team neemt zijn of haar eigen kwaliteiten mee. Van het productieproces, mechanica, besturingssoftware tot het in detail in kaart brengen van de productstructuur in de bijbehorende software.

De prototypes worden in de werkplaats gebouwd en uitgebreid getest en geëvalueerd. Tijdens dit productieproces zal je overleggen met de verschillende afdelingen zoals de planners en de uitvoerders.

Zoals je misschien al hebt gemerkt gaat het om een uitdagende functie. Uiteindelijk worden alle producten continu doorontwikkeld aan de hand van feedback.

Het doel is om een zo kwalitatief mogelijk eindproduct te maken wat zo efficiënt mogelijk geproduceerd kan worden. Jij zal je als een vis in het water voelen als je snel kan schakelen, overzicht houd en betrokken bent in het door ontwikkelen van het productieproces.

Functie-eisen

Ervaring met ERP Systemen (zoals bijvoorbeeld AX Dynamics)

Ervaring met projectmatig werken

Kennis van techniek, tekeningen en rapportages (in staat zijn deze te doorgronden en interpreteren)

Kennis of ervaring in de automotive branche

Afgeronde MBO opleiding in een relevant werkgebied

Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal

Arbeidsvoorwaarden

Salaris indicatie van ongeveer €3000,- afhankelijk van kennis en ervaring

goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Mogelijkheid tot interne (bij)scholing

38-urige werkweek

Sollicitatieprocedure

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Stuur dan je CV + een (korte) motivatie naar We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 030-2316344.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier