Pedagogisch medewerker
Wonderland Kinderopvang
Pedagogisch medewerker kdv/bso (24 uur per week)
5 dagen geleden

Wie wij zijn

Wonderland Groep is een professionele, groeiende, eigenwijze en informele organisatie met 5 kinderopvangorganisaties in midden en west Nederland.

We hebben 30 locaties en 320 medewerkers. Iedere organisatie heeft een eigen identiteit en uitstraling. Wonderland Kinderopvang en Pinkeltjesland hebben verschillende kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties in Leiden, Haarlem, Overveen, Hillegom en Noordwijk.

Bij al onze locaties staan ontdekken, ervaringen opdoen en mooie herinneringen maken centraal. Onze kinderdagverblijven bieden ontwikkelingsgerichte opvang en werken met de VE methode Piramide.

Uniek is onze speciale gymstudio. Hier worden de kinderen uitgedaagd om zich fysiek te ontwikkelen. We vinden het belangrijk om elke dag naar buiten te gaan, daar is veel te ontdekken.

Zoals de moestuin, echte speelbosjes, het speelplein of een natuurlijke speeltuin. Onze bso locaties hebben allemaal hun eigen karakter, uitstraling en groepssamenstelling.

De kinderen krijgen de kans om te ontdekken waar zij van houden en waar hun talenten liggen. We bieden de kinderen activiteiten en workshops op het gebied van o.

a. muziek, techniek en schilderen. Op onze sport bso’s is er aandacht voor sporten en bewegen.

Ons dynamische team bestaat uit medewerkers die schitteren door de inzet van zijn of haar unieke talent. Als medewerker krijg je veel verantwoordelijkheid en mogelijkheid voor eigen initiatief.

Je krijgt veel vrijheid om met het team een activiteitenprogramma op te stellen en er op uit te gaan met de kinderen. Ontwikkeling en persoonlijke groei vinden wij belangrijk voor onze kinderen en voor onze medewerkers.

Wie jij bent

Als pedagogisch medewerker ga je op onze kinderdagverblijf en bso locaties van Wonderland Kinderopvang en Pinkeltjesland werken.

Je werkt op verschillende groepen. Hierdoor leer je de organisatie goed kennen! De ene dag ben je aan het knuffelen met baby’s en de andere dag ga je buiten op avontuur met de kinderen.

Geen dag is hetzelfde! Jouw werkdagen zijn in overleg. Uiteraard beschik je over een relevant diploma volgens cao Kinderopvang.

Wij bieden

 • Leuke vrolijke kinderen, onze kinderen zijn de leukste, echt waar!
 • Salaris tussen € 2.116 en € 2.887 op basis van 36 uur per week.
 • Jaarcontract, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens cao Kinderopvang.
 • Opleidingen en ontwikkelmogelijkheden.
 • Ruimte en vrijheid voor je eigen ideeën.
 • Een collectieve zorgverzekering.
 • Sporten met korting.
 • En natuurlijk niet te vergeten gezellige teamuitjes.
 • Je bent welkom!

  Ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken? Dan willen wij jou graag leren kennen! Vul onderstaand formulier in of stuur je cv naar werving wonderlandkinderopvang.nl.

  Meer info?

  Meer info over Wonderland Kinderopvang? Check dan deze website of bel met onze onze HR medewerker Nina Romsom op 085-2733440.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier