Assistent Reiniger
Bakker & Bosch
Regio Waalwijk
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

In de ochtend stap je samen met je collega in de bus om naar een locatie te rijden. Als je aankomt bij de klant, doe je eerst een bakje koffie en dan start je dag.

Je haalt de spullen uit de bus en je collega begint alvast met het uit elkaar halen van de installaties. Je collega is bezig met het onderhoud en schoonmaak van de installatie.

Tussendoor zorg je dat de werkplek er netjes uitziet, ruim je materialen en gereedschappen op en zet je de laatste dingen weer in elkaar.

Je zegt nog een aantal mensen bij de klant gedag en dan rij je weer verder naar de volgende opdracht.

Waaraan dien je te voldoen?

Om Assistent Reiniger te worden, hoef je geen ervaring of kennis te hebben. Met een gemotiveerde houding kom je er ook! Wanneer je bezit bent van een VCA is dat zeker mooi meegenomen.

Persoonlijke eigenschappen :

 • Samenwerken : je bent de hele dag met je collega samen aan het werk;
 • Initiatief : je ziet zelf werk en pakt het aan;
 • Gedisciplineerd : je houdt je strikt aan de bedrijfsspecifieke regels op het gebied van veiligheid, hygiëne en je houdt je aan je afspraken en komt op tijd!
 • Wat bieden wij jou?

  Als Assistent Reiniger zal je starten met een basis salaris tussen de €1.800,- en €2.100,- bruto per maand. Hoe meer ervaring je opdoet en hoe meer certificaten je behaalt, hoe meer je groeit in je salaris.

  Waar kom je te werken?

  Bij onze opdrachtgever kom je te werken in een kleine en hechte organisatie met een informele sfeer. Bij verschillende bedrijven in de regio houden ze zichzelf bezig met het reinigen, onderhouden, renoveren en onderhoud van industriële klimaat technische installaties.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier