Front-end Javascript developer- Rotterdam
Jelling
Rotterdam, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Heb jij oog voor details en ga jij altijd voor kwaliteit? Heb jij altijd al samen willen werken met UX Designers en Backend Developers?

Voor een opdrachtgever in Rotterdam ben ik opzoek naar een Front-end Developer die zich bezig gaat houden met de ontwikkeling van online-oplossingen.

Wat ga je zoal doen? Samen met andere developers, een ux designer en je klanten ga je online oplossingen ontwikkelen. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van userstories.

Je werkt met Javascript, Angular, HTML en CSS. Wat je gebruikt kies jezelf. Front-end Javascript - Bedrijfsprofiel Met drie vestigingen in Nederland zijn ze gespecialiseerd in het leveren van digitale en online oplossingen.

Vanuit Rotterdam zul je samenwerken met alle zelfsturende teams aan de grootst denkbare digitale projecten. Front-end Javascript - Salarisindicatie Wat kun je verwachten?

Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen de €2.500,- en €4.000,- 25 vakantiedagen en 8.33% vakantiegeld. Een werkweek van 32, 36 of 40 uur.

De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen met bijbehorende cursussen of opleidingen. Gezamenlijke lunch met de mogelijkheid tot het spelen van tafelvoetbal, poolen en of tafeltennis.

Borrels en bedrijfsuitjes. Een fitness regeling. De mogelijkheid om samen te werken op een informeel kantoor met ruim 40 collega’s.

Front-end Javascript - Functie eisen Hoe ziet jouw profiel eruit? Je hebt een afgeronde HBO opleiding. Je hebt kennis en ervaring met Scrum.

Frontend : HTML5, CSS3, Javascript, Typescript, Angular, ReactJS enz. Backend : PHP, Laravel, MySQL. Pre. Jelling IT Professionals is gespecialiseerd in vacatures voor Frontend developers

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier