Meewerkstage Multimedia Design & Content Creatie
Planon
Nijmegen, The Netherlands
2 dagen geleden

Profile

Planon is een wereldwijde marktleider in softwareoplossingen voor Facility Management en Vastgoed met meer dan 750 medewerkers in 12 landen.

Onze softwareoplossingen en diensten verbinden mensen, gebouwen en assets met elkaar en juist dat maakt dat de meest toonaangevende merken graag met ons samenwerken.

Door de enorme wereldwijde groei is er enorm veel vraag naar nieuwe medewerkers. Het werven van nieuwe medewerkers is tegenwoordig vaker een uitdaging dan vanzelfsprekendheid en daarom hebben wij jouw hulp nodig!

Ontdek hoe gaaf het is om de groeistrategie van Planon mee vorm te geven en de juiste collega’s te vinden voor onze wereldwijde organisatie

Planon is op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en gedreven nieuwe medewerkers. Een sterk employer brand draagt bij in het aantrekken van deze talenten.

Denk aan het ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van Recruitment campagnes zowel online als offline. Ook het produceren van nieuwe inspirerende content (video’s, blogs, nieuwsitems etc.

op onze onlinekanalen is van essentieel belang. Je werkt samen met het recruitment team bestaande uit 4 collega’s.

Wij zijn op zoek naar een meewerk stagiair(e) die het employer brand van Planon nog sterker de markt in kan zetten. Verder heb je interesse voor film, foto en grafisch design en barst je van de goede ideeën.

Je voldoet aan de volgende criteria :

 • Je volgt een HBO of WO-opleiding in de richting van Marketing, Creative Business of CMD.
 • Je bent gedreven, enthousiast en proactief.
 • Niet bang om je handen uit je mouwen te steken.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je hebt ervaring met het creëren van inspirerende content en je bent bekend met Adobe Creative Cloud (met name : Illustrator, Photoshop, Lightroom, InDesign en After Effects)
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, in woord en geschrift.
 • We offer

  Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren.

  Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag, mocht de situatie het dan weer toelaten, een borrel in onze eigen bar.

  Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

  Het betreft een stage van september 2021 tot en met januari 2022 (5 maanden). Voor een fulltime meewerkstage is de stagevergoeding € 385,- bruto per maand.

  Ben jij communicatief sterk en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Solliciteer dan direct en ontdek hoe leuk en leerzaam stagelopen bij Planon is!

  Apply for this job! Response within 10 working days. Apply for this job!Response within 10 working days.

  Share this page and inspire others.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier