Operator
Randstad
BODEGRAVEN, NL
2 dagen geleden

BEN JIJ EEN LEERGIERIGE LIJNOPERATOR?

Dan is dit wellicht een mooie baan voor je!

Houdt jij ook wel van extra kaas op je tosti of pizza? Wellicht kan je bijdragen aan het maken hiervan! In deze functie, ben jij verantwoordelijk voor jouw lijn inclusief de productiemedewerkers.

Je stelt de lijn in, checkt de kwaliteit van grondstoffen én halffabricaten, zorgt dat alle juiste grondstoffen aanwezig zijn en je stuurt de productiemedewerkers aan! Uiteraard houd je zicht op naleving van wetgeving en kwaliteitsnormen.

Kortom : je hoeft je hier zeker niet te vervelen!

Dit bedrijf is een snel groeiend familiebedrijf met de hierbij horende cultuur : korte lijnen, informeel en direct in communicatie en ’doe maar normaal, dat is gek genoeg’’.

Zij leveren halffabricaten, die dus nog door andere fabrieken gebruikt worden. Denk hierbij aan kaas in plakjes, blokken of geraspt.

Daarnaast is de organisatie volop in ontwikkeling : momenteel zijn ze bezig met het professionaliseren van de beoordelingssystematiek en de planning.

FUNCTIE-OMSCHRIJVING LIJNOPERATOR :

Zoals hierboven kort genoemd, ben JIJ verantwoordelijk voor het gehele proces en de lijn. Storingen los jij op, of jij haalt de TD erbij.

Jij bent degene die de productiemedewerkers aanstuurt, zodat alles op (kaas)rolletjes loopt!

FUNCTIE-EISEN LIJNOPERATOR :

 • Technische affiniteit Recente en relevante werkervaring in de Food als De familiecultuur past bij jou Bereidheid tot werken in 2-
 • ploegendienst In bezit van eigen vervoer .i.v.m ploegendienst

  KLINKT DIT ALS JOUW DROOMBAAN?

  Dan komen wij graag in contact! Reageer via de Solliciteer-knop of mail naar procestechniekwest nl.randstad.com. Ook kan je bellen naar 06-

  83.00.17.94 voor eventuele vragen.

  Is dit toch niet wat je zoekt, spreken we je alsnog graag! Wellicht hebben we een andere vacature die beter bij je wensen of talenten past!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Baksoellah, Soraya

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier