OpenShift Consultant - Digitale Overheid
CGI
Den Haag, Netherlands
2 dagen geleden

Position Description :

Houd jij van complexe uitdagingen in een dynamische omgeving? Ben je proactief en niet bang om uit je comfort zone te treden?

Staat bij jou de klant centraal? Wil jij bijdragen om in een dynamische omgeving innovatieve en betrouwbare cloud- infrastructuur- en netwerkomgevingen voor onze klanten te realiseren, te upgraden en te beheren, in private en public clouds?

Wat ga je doen?

Als OpenShift Consultant help je onze klanten en hun medewerkers bij het implementeren van DevOps en CI / CD. Daarnaast adviseer en ondersteun je collega software developers bij het migreren van applicaties naar het container-platform.

Je werkt samen in DevOps teams van 3 tot 9 professionals.

Ons aanbod

We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben : een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen.

Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Wat breng je mee?

Je weet situaties snel in te schatten en dit proactief op te lossen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent organisatorisch sterk.

Je hebt ervaring met het werken in een (scaled) Agile of DevOps-werkomgeving. Ook heb je oog voor detail en ben je een echte teamspeler die graag resultaten behaalt samen met het team.

Daarnaast heb jij :

Afgeronde opleiding op hbo- of wo niveau in de richting van IT

Relevante opleidingen en / of certificering op het gebied van Redhat OpenShift

Ruime ervaring in een soortgelijke functie, waarbij je ook teamgenoten hebt gecoacht

Kennis van en ervaring met de volgende technologieën : OpenShift, Kubernetes, Docker,

Windows, Linux / RHEL, Jenkins, Maven, Ansible, GIT, Oracle, SQL Server, Weblogic,

JBoss.

Je bent een specialist met een hands on mentaliteit, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Natuurlijk beschik je over sterke analytische vaardigheden en kun je overeind blijven in een hectische en veranderlijke omgeving.

Je hebt ervaring met Agile / Scrum werken.

Waar kom je terecht?

Binnen de unit Government Digital Services, onderdeel van de hebben we te maken met een diversiteit aan overheidsklanten.

Iedere klant heeft te maken met zijn eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burgers en bedrijven verwachten, hun dienstverlening en bedrijfsvoering moeten transformeren.

CGI helpt om deze transitie te versnellen. Samen met toonaangevende ondernemingen werken we aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee onze sector wordt geconfronteerd.

Dit doen we met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen. Met duizenden collegas wereldwijd werken wij in toegewijde teams.

Hierdoor kennen we onze business en de bijbehorende uitdagingen en koppelen we dit aan onze IT-expertise.

Om onze klanten hiermee te helpen transformeren naar een effectieve, kostenefficiënte en servicegerichte digitale overheid.

Zodat zij in staat zijn om hun primaire processen en bedrijfsvoering te verbeteren, en ook hun contacten met de burgers en bedrijven.

Zo werken wij voor onze klanten onder andere aan de modernisering van het IT landschap, privacy en security vraagstukken, de verbetering van de (digitale) dienstverlening, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting.

Are you ready to be part of our story?

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Mark Hartman, Director Consulting Services via 06 2907 0400 of via .

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via .

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.

LI-CN1

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier