Business intelligence (BI) developer - Juniorfunctie- Tilburg
Jelling
Tilburg, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Voor een zeer gewilde werkgever in omgeving Tilburg, ben ik op zoek naar Business intelligence (BI) developer voor een junior of startersfunctie.

Wij zijn op zoek naar iemand die graag projectmatig werkt aan het samenstellen van rapportages & applicaties. Hierbij fungeer jij op het snijvlak tussen de business en de techniek.

Het hoofddoel van je werkzaamheden is het automatiseren van bedrijfsprocessen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : Als BI developer bij dit bedrijf werk je met een low code platform.

Jij wordt verantwoordelijk voor het samenstellen van applicaties en rapportages naar behoefte vanuit de business. Je bent daarbij niet aan het programmeren, maar aan het configureren / samenstellen.

In deze rol zal jij verantwoordelijk worden voor diverse projecten. Deze projecten begeleid je van A - Z. Je bent in contact met diverse stakeholders.

Als je een goed beeld hebt van de wens vanuit de business, ga jij aan de slag. Je maakt een functioneel ontwerp en stelt de applicatie / rapportage samen via het low code platform.

Tot slot verzorg jij de support na de live gang van je eigen project. Kortom een zeer uitdagende functie bij een bedrijf dat zeer mooie voorwaarden en carrièrekansen biedt.

Interesse? Lees snel verder! Business intelligence (BI) developer - juniorfunctie - Bedrijfsprofiel Je gaat werken voor een groot Nationaal bedrijf dat actief is in één specifieke branche.

Het hoofdkantoor is gevestigd in omgeving Tilburg. Dit bedrijf heeft diverse vestigingen en is landelijk actief. Business intelligence (BI) developer - juniorfunctie - Salarisindicatie Wij bieden : Een salaris van € 2.

500,- bruto obv 40 uur. 25 vakantiedagen & 8 % vakantiegeld. Goede pensioenregeling. Flexibele werktijden om filevrij te reizen.

Uiteraard een gedegen inwerktraject en opleidingen / cursussen om het low code platform goed te leren kennen. Na gebleken geschiktheid direct een vast contract.

Iedere vrijdagmiddag gratis vrijdagmiddagborrels in de bar. Business intelligence (BI) developer - juniorfunctie - Functie eisen Wij vragen : Je hebt een afgeronde HBO opleiding ((Bedrijfskundige) Informatica of Business IT & management).

Je heb interesse in bedrijfsprocessen en hebt belangstelling of ervaring met het werken op een low code platform. Je beheerst de Nederlandse taal.

Je bent positief, ondernemend, klantgericht en betrokken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier