Uitvoerder gww
Eminent
Alphen aan den Rijn, NL
1 dag geleden
source : Bouwvacatures

Als uitvoerder GWW zal jij je bezig houden met de dagelijkse aansturing van de verschillende projecten van deze aannemer.

Voorafgaand aan de projecten denk jij al mee over hoe jouw team het project het beste kan gaan aanpakken. Vervolgens draag jij zorg dat de werkzaamheden daadwerkelijk op de afgesproken manier worden uitgevoerd.

Hierbij neem je de veiligheid in acht van de teamleden. Jij houdt de planning en het budget in de gaten en je constateert hier afwijkingen van.

Bovendien heb jij goed het overzicht of er materiaal, materieel en transport moet worden afgeroepen. Jij voert de administratie uit ten behoeve van de projecten.

Daarnaast voer jij overleg met de projectleider, opdrachtgever en eventuele andere betrokken partijen. Het volledige takenpakket zal in overleg met jou en de aannemer worden vastgesteld.

Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich eminentgroep.nl

Functieeisen

Voor deze functie als uitvoerder GWW wordt het volgende gevraagd :

 • Minimaal MBO afgeronde opleiding
 • Relevante werkervaring als (assistent) uitvoerder
 • In het bezit van VCA certificaat
 • In het bezit van rijbewijs B(E)
 • In het bezit van goede leiderschapskwaliteiten, zodat jij met jouw team de projecten optimaal uitvoert
 • Bedrijfsomschrijving

  Deze regionale aannemer, ontstaan uit familiaire kring, is op zoek naar een uitvoerder om het team te versterken en de projecten op te gaan pakken.

  Momenteel zijn er 25-30 medewerkers werkzaam binnen het bedrijf. Er heerst nog echt een familiaire sfeer, elke medewerker wordt betrokken bij het bedrijf en er is regelmatig tijd voor een borrel na werktijd.

  De projecten van deze aannemer vinden veelal in de regio plaats, met als opdrachtgevers gemeentes, projectontwikkelaars, bouwaannemers en overheden.

  De voornaamste werkzaamheden bestaan uit asfaltwerkzaamheden, rioleringen, bestratingen en grondwerk. De doorlooptijd van de projecten varieert van een aantal weken tot aan minimaal een jaar.

  Wil jij graag als uitvoerder een nieuwe uitdaging aangaan? Dan is dit echt een functie voor jou! Je krijgt volop de kans om te werken aan de projecten die jij ambieert en jezelf verder te ontwikkelen als uitvoerder.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wil jij graag weten wat je terug krijgt voor deze functie als uitvoerder GWW? Lees dan snel het aanbod hieronder door :

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO
 • Mogelijkheid tot vast contract na één jaar werkzaam via Eminent
 • Reiskostenvergoeding of auto van de zaak
 • Werken in een leuk, divers team
 • Werken in een familiair bedrijf, met aandacht voor de medewerker
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier