Operator | 3 ploegen | Weert
Startpeople
Weert, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als operator ben je werkzaam bij Perfetti van Melle in Weert. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van de machines, het productieproces aansturen waar nodig en zelfstandig storingen oplossen waar het mogelijk is.

Jij zorgt ervoor dat de productielijn blijft lopen en ook het hele proces controleert. Bij afwijkingen rapporteer jij direct bij de shiftleader, bij een productiewisseling help jij mee met het reinigen en ombouwen van de machines.

Dit doe je allemaal in een schone omgeving.

Wie ben je?

 • Het is belangrijk dat jij een hardwerkend, verantwoordelijk en zelfstandig persoon bent. Hiernaast voldoe jij aan de volgende eisen;
 • Je bent in bezit van MBO-3 diploma
 • Je hebt werkervaring binnen een schone productieomgeving (cleanroom, voedselproductie)
 • Je bent technisch aangelegd en klust graag
 • Fysiek zwaar werk is voor jou geen probleem
 • Je wilt werken in 3 ploegen
 • Over het bedrijf

  Perfetti van Melle is gecertificeerd top werkgever van 2019! Dit keurmerk laat zien dat het bedrijf een vooruitstrevend bedrijf is die zich voortdurend inzet om het beste HR-

  beleid door te voeren. Het bedrijf is dynamisch en innovatief. Het is ook de enige Fruittella fabriek in West-Europa waardoor de productie ongekend groot is.

  Perfetti van Melle levert niet alleen in Europa maar ook in Japan en de Verenigde Staten. De fabriek staat in Weert en is hiermee makkelijk te bereiken vanaf Eindhoven, Roermond en Sittard.

  Wat bieden wij jou?

  Wij bieden jou een veelzijdige fulltime baan aan, je gaat werken in drie ploegen, krijgt een salaris van €13.65 per uur (exclusief ploegen toeslag van 20%) in de organisatie hangt een serieuze maar informele sfeer.

  Mocht je verder dan 10 kilometer moeten rijden krijg je een reiskostenvergoeding van €0,19 per km.

  Naast al deze voorwaarden krijg jij ook de kans om je op te leiden tot een volwaardig operator en hier zet jij dus een grote stap richting een rooskleurige toekomst.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier