Servicemonteur Liften
Aditech
Utrecht, Utrecht
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wat jij als servicemonteur liften graag doet, met toekomstperspectief en een goed salaris. Dat hebben we voor je!

Ben jij vakman of vakvrouw in de techniek en krijg je energie van lifttechniek en wil je alles weten over liftinstallaties?

Dan is deze vacature van servicemonteur Liften wat voor jou.

Je werkt graag als servicemonteur liften bij uiteenlopende klanten. In deze rol wordt je ingezet om onderhoud en kleine reparaties uit te voeren zoals, het verhelpen van storingen, het vervangen van onderdelen in de liftschachten, het vervangen van componenten.

Je bent het gezicht voor onze relatie binnen jouw eigen gebied waarbij je uiteenlopende klanten informeert over jouw bevindingen, adviezen en uitgevoerde werkzaamheden.

Je bouwt een relatie op met je klant en schakelt regelmatig met je collega’s. Storingsdiensten zijn ook onderdeel van deze functie.

Afwisselend werk en verantwoording vind je prettig en natuurlijk is veilig werken en kwaliteit leveren jouw ding.

Wij zijn Aditech. Al 25 jaar lang zijn wij bezig om technische vakmensen, zoals elektriciens of mechachinsche monteurs bij mooie bedrijven of op technische banen te plaatsen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier