Adviseur RVB-BOEI
Unica
Oosterhout, NL
3 dagen geleden

Jouw uitdaging als RVB-BOEI

Als RVB-BOEI ben je verantwoordelijk voor het verder uitrollen van Asset Management binnen Unica Building Services en bij onze klanten.

Jij bent als het ware de kennisdrager als het gaat om deze discipline! Het is aan jou om als specialist deze kennis binnen Unica breder te delen en te ontwikkelen.

Daarnaast zul je samen met de klant strategisch assetmanagementplannen op stellen om deze te vertalen naar een juiste uitvoering,-

en onderhoudsstrategie. Je brengt samen met de inspecteurs de installaties van gebouwen in kaart, zorgt voor een duidelijke risicoanalyse en geeft advies voor de borging van het onderhoud.

Intern ben jij het aanspreekpunt op het gebied van ISO 55000, de BOEI en de NEN 2767. Je volgt actief de ontwikkelingen en trends in de markt en deelt deze kennis met je collega’s.

Jouw doel : de optimale prestatie uit de assets (installaties) van onze klanten te halen en dat binnen acceptabele risico’s en tegen aanvaardbare kosten, gemeten over de gehele levensduur!

Daarnaast :

 • Rapporteer je de bevindingen, evalueer je deze en adviseert over de te nemen maatregelen;
 • Zie je toe op volledigheid en aanwezigheid van de juiste documentatie;
 • Inventariseer je de inspecties van de werktuigbouwkundige installaties en / of elektrotechniek binnen het vastgoed van onze klanten;
 • Werk je zowel zelfstandig als in teamverband;
 • Verwerk je de inspectiegegevens en stel je inspectierapportages en meerderjarenonderhoudsplannen (MJOP) op met behulp van O-prognoses;
 • Ben jij goed in staat om te denken vanuit klantverwachting en -perspectief.
 • En dit alles om ervoor te zorgen dat onze klanten op de juiste manieren sturing kunnen geven aan hun assets. Een hele uitdaging dus!

  Jouw team

  Je gaat werken binnen Unica Building Services Oosterhout; dé one-stop-shop voor gebouw gebonden techniek. Van ontwerp, realisatie tot en met beheer, onderhoud en inspectie.

  Van a tot z kunnen onze klanten vertrouwen op de kundigheid van de Unica medewerkers.

  Binnen Unica Building Services kennen wij de afdeling Inspectie & Beheer. Wij bieden onze klanten integrale kwaliteit vanaf constatering tot herkeuring.

  Inspectie als beheer, het kloppend hart van Unica Building Services.

  Wat biedt Unica jou?

  Een uiterst zelfstandige, ondernemende rol, waarin je de vrijheid krijgt om samen met je collega’s Asset Management uit te rollen in onze organisatie.

  We vinden het belangrijk dat jij in je kracht staat en zullen samen jouw je verdere ontwikkeling verwezenlijken.

  Daarnaast kun je rekenen op :

 • Een goed salaris;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • Een lease auto (C klasse);
 • Een goede werk- privébalans;
 • Winstdelingsregeling;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ.
 • Natuurlijk vragen we ook wat van jou

  Als inhoudsdeskundige op het gebied van BOEI systematiek weet je de uitkomsten van de inspecties te vertalen naar duidelijke adviezen.

  Je hebt uitstekende kennis en ervaring op het gebied van relevante wet- en regelgeving, methodieken op het gebied van inspecties en diverse vastgoedmanagementsystemen.

  Daarnaast beschik je over een :

 • Afgeronde opleiding Werktuigbouw en / of Elektrotechniek;
 • HBO werk- en denkniveau met meer dan 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Een opleiding Integraal Vastgoed Inspecteur / Adviseur of NEN 2767 / BOEI (pre);
 • Drang naar maximale in- en externe klanttevredenheid;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Wie zijn wij?

  Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties. We lossen alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen op die je kunt bedenken.

  Denk aan energie, ICT, internet of things (IOT), smart buildings en gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat.

  Met meer dan 2.200 medewerkers, een omzet van € 398 miljoen en een netwerk van verschillende bedrijven, heerst er nog altijd een informele en familiaire cultuur in elk afzonderlijk Unica-

  bedrijf. We onderscheiden onszelf door de betrokkenheid van onze mensen. We houden rekening met elkaar en met een goede werk-

  en privébalans. We staan altijd open voor feedback en zijn eerlijk en respectvol. We laten ons niet snel uit het veld slaan.

  We zetten van nature een stapje extra, tonen daadkracht en initiatief. Kortom : een prettige omgeving om in te werken! Wij zijn dan ook een betrouwbare partner op wie onze klanten en onze medewerkers kunnen bouwen.

  Ons motto is niet voor niets : samen maken wij de toekomst !

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier