Reparatiemonteur
Connect
Overijssel, Kampen
4 uur geleden

Over jouw rol

Een baan waarbij jij jouw kennis en ervaring als monteur kan uitbreiden en op een hoger niveau kan krijgen. Een fijne werkplek waarvan je na enkele weken al denkt : "Ik ben blij dat ik hier voor gekozen heb".

Bij een informeel familiebedrijf in de omgeving van Zwolle staat een vacature open voor een zelfstandige reparatie monteur van zware voertuigen.

Het betreft een gerenommeerd familiebedrijf, die haar klanten oplossingen biedt op het gebied van uitzonderlijk wegvervoer.

Ze ontwerpen en produceren kwaliteitstrailers voor zwaar materieel.

Bel ons voor een kennismakingsgesprek. We bespreken graag wat jij van een nieuwe baan als reparatiemonteur verwacht : 088 - 235 26 50

Jobomschrijving

Binnen de afdeling reparatie van speciaal trailerbouw ben je verantwoordelijk voor :

 • verrichten van preventief onderhoud aan trailers
 • verhelpen van storingen
 • controle en reparatie van de constructie en subsystemen van de trailer
 • lassen en richten van onderdelen van het chassis en carrosserie
 • onderhoud, reparatie en APK keuringen van trailers
 • Remmen, luchtvering, hydrauliek, stuurinrichting; alle onderdelen van de trailer kunnen bij jou in onderhoud en reparatie zijn.

  En dat maakt dit juist zo'n gevarieerde technische baan. Heb je op à à n van de technische disciplines bijscholing nodig, dan kan dat.

  Helemaal vanaf nul beginnen aan deze baan is niet mogelijk. Voldoende ervaring als monteur in de voertuigtechniek is gewenst om succesvol te kunnen zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier