Technicus E&I omgeving Geleen
Haldu Groep
Geleen, NL
4 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Voor een van onze grote opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren Technicus E&I. Heb jij een afgeronde MBO-opleiding in de richting Elektrotechniek en heb je minimaal 5 jaar werkervaring, reageer dan snel!

Je gaat in Geleen technische installaties testen, inspecteren, repareren, monteren en onderhouden. Jij bent een specialist op het gebied van elektro, meet- en regelsystemen en pneumatische installaties.

Jij voert als Technicus E&I de werkzaamheden zodanig uit dat de apparatuur functioneert volgens de gestelde eisen op veiligheids-, kwalitatief en technisch gebied.

Onze opdrachtgever stelt het verplicht dat je in het bezit bent van een afgeronde opleiding die gevolgd aan het opleidingsinstituut NBD om te mogen schakelen in laagspanningsinstallaties.

Werken via Haldu DeGraaf

Haldu DeGraaf beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van vestiging Groningen is het noorden van Nederland.

De ervaren consultants kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom van goed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu DeGraaf je alle begeleiding die je nodig hebt.

Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld.

Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Solliciteren?

Ben jij de ervaren Technicus E&I die we zoeken voor onze opdrachtgever? Kom je uit het zuiden van Nederland? Twijfel dan niet en solliciteer direct.

Klik op de button Solliciteren voor deze job of stuur je motivatie en CV naar cv haldugroep.nl.

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact met onze consultant Johan Dijkhuizen. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 51 28 15 63 of per e-mail via j.dijkhuizen degraaf.nl.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier