Kabelwerker
Regiodienst
Beverwijk, Netherlands
4 dagen geleden

Introductie

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een kabelwerker. Heb jij geen hoogtevrees? Heb jij een ervaring opgedaan met grondwerkzaamheden?

En heb jij een opleiding richting de elektra? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

De organisatie is een infra- en elektrotechnisch bedrijf dat gespecialiseerd is in kabel- en grondwerken. Het is een middel-

klein bedrijf waar een informele cultuur heerst en creatief gewerkt wordt. Het bedrijf is opzoek wegens groei naar nieuw personeel.

Functie

Als kabelwerker werk je voornamelijk binnen en bestaan de werkzaamheden uit kabels trekken. Je bent verantwoordelijk om volgens de specificaties de opdracht te voltooien.

Je zal met minimaal 1 collega werkzaam zijn op de locatie. Je kan af en toe op hoogtes werken of juist bezig zijn met grondwerkzaamheden.

Functie eisen

Als kabelwerkers heb jij :

 • Ervaring met kabels trekken of opleiding richting elektra
 • Ervaring met grondwerkzaamheden is een pre
 • Harde werker en niet bang om vies te worden
 • Geen hoogtevrees
 • In bezit van VCA (pré)
 • In bezit van rijbewijs
 • Aanbod

  Wij bieden jou als kabelwerker een salaris conform de CAO, zicht op een vast contract, afwisselende werkzaamheden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier