Medewerker Customer Service Native Duits
Page Personnel
Oisterwijk, NL
6 dagen geleden

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je bent het aanspreekpunt voor Duitstalige klanten rondom bestellingen.
 • Je zorgt voor een snelle en foutloze verwerking ervan in beschikbare systemen.
 • Je beantwoordt vragen omtrent afleveringen en handelt inkomende e-mails af.
 • Daarnaast ben je scherp op verkoopkansen, je initieert offertes en verzorgt de opvolging ervan.
 • Oftewel, jij regelt alle zaken die je je kunt voorstellen rondom de bestellingen van bedrijven die leveren aan klanten die dagelijks producten gebruiken die essentieel zijn bij de uitvoering van hun praktijk.
 • Internationale organisatie

  Profiel

 • Je een persoon bent die opvalt door een uitstraling die je bijna kunt 'zien of voelen' door de telefoon.
 • Je vindt het fijn als iemand belt of mailt, ook al heb je andere zaken aan je hoofd.
 • Je hebt commerciële feeling, wat betekent dat je van nature aanvoelt wanneer een verkoopkans zich aandient.
 • Ervaring in een soortgelijke functie kan zeker helpen, maar persoonlijkheid, inzet en uitstekende communicatieve vaardigheden vinden wij veel belangrijker.
 • Over onze klant

  De organisatie is een van de snelst groeiende en meest succesvolle e-commerce bedrijven in de dentale markt en ze zijn op zoek naar nieuwe collega's ter versterking van het team Customer Service & Verkoop.

  Vanuit een moderne vestiging en tevens zeer geavanceerd distributiecentrum in Noord-Brabant, worden dagelijks tandartsen en andere dentale professionals in Nederland, België en Duitsland voorzien van producten uit een assortiment van ruim 14.

  000 artikelen. De verkoop daarvan geschiedt rechtstreeks, via onze webshops en Contact Center. Het succes van de onderneming is gebaseerd op een voortdurende zoektocht naar en het grijpen van kansen om onze service te optimaliseren.

  De beste klantervaring is daarbij altijd het uitgangspunt. Wij noemen dat : de gewone dingen, bijzonder maken. Wij zoeken mensen die dat begrijpen en dat net zo belangrijk vinden als wij.

  Aanbod

  We stellen alles in het werk om je prettig te laten voelen. Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, fijne collega's, een goede werkomgeving en prima voorwaarden.

  Daarnaast bieden we je een stevig commitment. Want ben jij de nieuwe collega die wie zoeken, dan zit je bij ons voor jaren goed!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier