Servicetechnicus
Connect
Utrecht, NL
11 dagen geleden

Over jouw rol

Wil je graag een technische bijdrage leveren om meer mensen een mooie lach te geven? Door jouw inzet kunnen tandartsen in de regio weer snel aan de gang met het mooi maken van de gebitten van hun patià nten.

Met meer dan 80 jaar ervaring en sterke A-merken in hun portfolio is dit een organisatie waar de mensen trots zijn om voor te werken.

Lange (klant)relaties, betrouwbaarheid, samenwerken en enthousiasme is wat je hier zult vinden.

Wil jij als servicetechnicus tandheelkundige apparatuur in de regio Utrecht onderhouden? Reageer dan op deze vacature.

Jobomschrijving

Je start 's ochtends jouw handheld computer op en ziet daarop de planning voor die dag. De eerste klant is een tandarts die een nieuwe praktijkinrichting heeft besteld en vandaag wordt deze door jou en een collega afgeleverd en geà nstalleerd.

Een luxe behandelstoel met alles erop en eraan, nieuwe verlichting en mooi design meubilair. Hij staat al enthousiast op jullie te wachten, maar is ook wel een beetje nerveus of alles goed gaat verlopen omdat dit voor hem een hele belangrijke en grote investering is.

Je stelt je netjes voor en legt uit wat jullie gaan doen en hoe lang dit in beslag zal nemen. Nadat je hem gerust gesteld hebt dat jullie jarenlange ervaring hebben en voor een goed eindresultaat gaan zorgen, ga je aan de slag.

De stoel wordt in onderdelen naar de praktijkruimte gebracht en wordt daar geassembleerd, geà nstalleerd, ingeregeld en getest of hij goed werkt.

Dit was al een hele klus, want de producten die jullie leveren zijn hoogwaardig, maar ook technisch complex. Nu nog de verlichting en het meubilair...

Dan komt er een belletje van de planning binnen. Een mondhygià nist op 20 km. bij jullie vandaan heeft een stoel die niet meer werkt en omdat hij daardoor geen patià nten kan helpen, heeft hij een serieus probleem en wil hij dat dit direct geregeld wordt.

Je spreekt met je collega af dat jij deze storing oppakt en vertrekt direct naar de klant. Daar aangekomen krijg je een toch wel geà rriteerde klant die ervan baalt dat de stoel wederom blijft steken en dit probleem al eerder is voorgekomen.

Je toont begrip en geeft aan eerst even te willen kijken wat er aan de hand is om hem zo snel mogelijk weer opgestart te hebben.

Tijdens het lokaliseren en oplossen van de storing begrijp je van de klant dat de stoel het al jaren zonder problemen doet en nu opeens allemaal kuren heeft.

Je hebt een mooie catalogus van het bedrijf bij je en verteld hem dat de technieken zijn verbetert en het de moeite waard is om eens een afspraak met de collega van sales te maken, want de stoel is op een aantal belangrijke punten toch echt wel aan vervanging toe.

Op de weg terug bel je met kantoor om dit door te geven, zodat zij een afspraak kunnen proberen in te plannen voor een adviesgesprek.

Eenmaal weer thuis aangekomen, maak je nog even je rapportages op orde voor kantoor en geef je de onderdelen door die je gebruikt hebt en die weer aangevuld moeten worden in je servicebus.

Dit zal dan diezelfde nacht bij jou voor de deur gebeuren, zodat je de volgende dag weer met een nieuwe planning aan de slag kan.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier