Werkvoorbereider Industriële Automatisering
Hoppenbrouwers Techniek
Barendrecht, NL
4 dagen geleden

Dit ga je doen

Je vertaalt de wensen van een opdrachtgever of een bestek naar een gedetailleerde calculatie. Werk je bij het cluster Industrie?

Dan verzorg je ook deNa opdracht van de klant maak je een werkbegroting, planning, inclusief veiligheids- en gezondheidsplan.

Je stelt mede een projectteam samen van hard- en software-engineers en monteurs.Je bestelt materialen, zodat het team aan de slag kan.

Regelmatig check je op locatie hoe een project verloopt.Gedurende het project ben je de spin in het web en verzorg je de coördinatie en aansturing.

Zijn er vragen vanuit de klant of het projectteam? Dan vorm jij het eerste aanspreekpunt.

Hierop kun je rekenen bij Hoppenbrouwers

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Voor alles toestemming vragen aan je leidinggevende? Dat hoeft bij ons niet. Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden.

Een informele werkomgeving met korte lijntjes. Alle deuren staan voor je open en in veel gevallen geldt : één telefoontje of gesprekje met een collega en het wordt geregeld.

Een wekelijkse borrel, personeelsfeesten, Hopcafés, teamuitjes, dartwedstrijden, filmavonden en nog veel meer evenementen met je collega’s.

Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen of inwisselt voor extra vrije tijd. Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.

Je hebt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen. Vast contract bij indiensttreding. Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.

Jouw doorgroeimogelijkheden

Als je bij Hoppenbrouwers rondloopt, heb je vaak helemaal niet het idee dat we zo’n grote organisatie zijn. Iedereen groet elkaar en er hangt een vertrouwde sfeer.

Toch werken er meer dan 1500 mensen op onze 16 locaties en bij klanten in heel Nederland. En we groeien nog steeds.

Jouw ontwikkelmogelijkheden zijn dan ook bijna onbegrensd. Doorgroeien naar een hogere functie, jezelf specialiseren in een bepaalde markt, werken buiten de deur of juist meer op kantoor, switchen van afdeling : het kan bij ons allemaal.

Op onze kosten kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen om nog beter te worden in jouw vakgebied. Heb je hiervoor boeken, een laptop of ander materiaal nodig?

Ook dat regelen we voor je.

Dit breng je mee

Minimaal een hbo-diploma industriële automatisering of elektrotechniek, of vergelijkbaar niveau door werkervaring.Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in de industriële automatisering.

Kennis en ervaring met de geldende normen op het gebied van techniek en veiligheid.VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.Een rijbewijs B.

Natuurlijk kijken we naar je diploma’s en ervaring. Maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk.

Dat jij er echt één van Hoppenbrouwers’ bent. Hiermee bedoelen we dat je graag wilt leren en groeien, klaarstaat voor klanten en collega’s en zelf beslissingen durft te nemen.

Ook als je niet zeker weet hoe iets uitpakt. Ga het maar proberen. Het is geen punt als er een keer wat mis gaat. Dat gebeurt bij ons allemaal wel eens.

Collega aan het woord

Niels werkt als werkvoorbereider / calculator industriële automatisering bij Hoppenbrouwers.

Het is prettig om bij zo’n leuk en vooruitstrevend bedrijf als Hoppenbrouwers te werken. De dagen vliegen voorbij. Op welke klus ik het meest trots ben?

Als ik moet kiezen, dan ga ik voor de installatie die eigeel omzet in poedervorm. Die ontwikkelden we voor een fabriek die eieren verwerkt.

Het gaat om een fantastische industriële installatie met roestvrijstaal uitgevoerde kabelwegen, waarop elk kabeltje apart gebundeld is.

Hierdoor kun je ieder kabeltje afzonderlijk schoonmaken en voldeden we aan alle eisen van high-care-installaties en van de klant.

Daar ben ik dan echt trots op. Maar we maken veel mooie karweien. Mijn enthousiasme probeer ik zoveel mogelijk over te brengen op het team.

Dat komt de sfeer alleen maar ten goede.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier