Elektromonteur/Panelenbouwer
Actief Werkt! Boskoop
Waddinxveen, Zuid-Holland
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Voor een internationale en ambitieuze organisatie zijn wij op zoek naar een elektromonteur / panelenbouwer met ambitie om door te groeien naar meewerkend voorman.

Wat ga je doen :

In deze functie draag je, aan de hand van schema's en tekeningen, zorg voor de panelenbouw van elektrische besturingssystemen.

Deze besturingen worden veelal in combinatie met een hydraulische installatie als compleet eindproduct opgeleverd. Ze worden ingezet in de mobiele, industriële, maritieme, olie&gas en offshore sector.

Naast het bouwen van besturingen ben je ook verantwoordelijk voor het configureren van o.a. displays en het uploaden van software voor de PLC's.

Dit doe je met behulp van een laptop. Ook de bekabeling naar het hydraulische aggregaat, het doorvoeren van de modificaties en het optimaal afregelen op de hydraulische installatie zullen tot je takenpakket behoren.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier